Rufus Zuphall

Nemecká rocková skupina z Aachenu, ktorá sa do dejín nemeckej scény zapísala ako odpoveď na raný Jethro Tull. To znamená, že vychádzala z blues a mala flautu. V zostave Klaus Gülden (flauta), Helmut Lieblang (basa), Günter Krause (gitara, spev) a Udo Dahmen (bicie) vydala v roku 1971 debutový album Weiss der Teufel. V roku 1971 vyšiel aj druhý album, Phallobst, kde už hrali noví členovia Thoms Kittel (gitara, klávesy, basa) a Manfred Spangenberg (basa), ktorí nahradili Lieblanga. Navzdory dobrým albumom sa skupina v roku 1972 rozpadla, nahrávky na plánovaný tretí album a nejaké staršie nevydané veci sa objavili na CD Avalon and on v roku 1993. Veľmi cenený je 4-CD boxset, ktorý obsahuje album Phallobst, Avalon and on, komplet živý záznam z Aaachenu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rufus 1971 Rufus Zuphall - Weiss der Teufel
hodnocení/rating Rufus Zuphall - Weiss der Teufel
0/0
recenze/hodnocení
Rufus 1971 Rufus Zuphall - Phallobst
hodnocení/rating Rufus Zuphall - Phallobst
1/1
recenze/hodnocení
Rufus 1993 Rufus Zuphall - Avalon and on
hodnocení/rating Rufus Zuphall - Avalon and on
0/0
recenze/hodnocení
Rufus 2000 Rufus Zuphall - Colder than Hell
hodnocení/rating Rufus Zuphall - Colder than Hell
0/0
recenze/hodnocení
Rufus 2007 Rufus Zuphall - Outside the Gates of Eden
hodnocení/rating Rufus Zuphall - Outside the Gates of Eden
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000