Rudess, Jordan

Jordan Rudess (nar. 1956) je americký hráč na klávesových nástrojoch. Preslávil sa ako klávesák skupiny Dream Theater. Je vyštudovaný ako pianista klasickej hudby, no už v mladom veku ho začali čím ďalej tým viac zaujímať progresívne kapely.

Už v roku 1988 vydal prvý sólový album Arrival, ktorý vyšiel v tej dobe len na kazetách. Vďaka počinu Listen z roku 1993 bol v Keyboard Magazine zvolený za najlepší nový talent. Predstavil sa na ňom aj ako spevák a celkove je tento album na tú dobu dosť moderný a z jeho klávesových sól a vyhrávok bolo jasné, že sa na hudobnej scéne objavil veľký talent. Po tomto albume prišli na rad čisto klávesovo-klavírne nahrávky ako Secrets Of The Mouse (1997), A Christmas Carol (1999) a Resonance... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rudess, 1988 Rudess, Jordan - Arrival
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Arrival
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 1993 Rudess, Jordan - Listen
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Listen
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 1997 Rudess, Jordan - Secrets Of The Muse
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Secrets Of The Muse
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 1997 Rudess, Jordan - Rudess Morgenstein Project
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Rudess Morgenstein Project
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 1999 Rudess, Jordan - A Christmas Carol
hodnocení/rating Rudess, Jordan - A Christmas Carol
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 1999 Rudess, Jordan - Resonance
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Resonance
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2000 Rudess, Jordan - An Evening With John Petrucci And Jordan Rudess
hodnocení/rating Rudess, Jordan - An Evening With John Petrucci And Jordan Rudess
1/1
recenze/hodnocení
Rudess, 2001 Rudess, Jordan - Feeding The Wheel
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Feeding The Wheel
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2001 Rudess, Jordan - Rudess Morgenstein Project - The Official Bootleg (live)
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Rudess Morgenstein Project - The Official Bootleg (live)
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2002 Rudess, Jordan - 4NYC
hodnocení/rating Rudess, Jordan - 4NYC
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2002 Rudess, Jordan - Christmas Sky
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Christmas Sky
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2004 Rudess, Jordan - Rhythm Of Time
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Rhythm Of Time
1/1
recenze/hodnocení
Rudess, 2007 Rudess, Jordan - The Road Home
hodnocení/rating Rudess, Jordan - The Road Home
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2009 Rudess, Jordan - Notes On A Dream
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Notes On A Dream
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2013 Rudess, Jordan - All That Is Now
hodnocení/rating Rudess, Jordan - All That Is Now
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2014 Rudess, Jordan - Explorations
hodnocení/rating Rudess, Jordan - Explorations
0/0
recenze/hodnocení
Rudess, 2015 Rudess, Jordan - The Unforgotten Path
hodnocení/rating Rudess, Jordan - The Unforgotten Path
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000