Rovescio Della Medaglia, Il

Skupina vznikla koncom roka 1970 v Ríme zo skupiny I Lombrichi, ku ktorej sa pridal spevák Pino Ballarini. Okrem neho zostavu tvorili Enzo Vita (gitara), Stefano Urso (basa) a Gino Campoli (bicie). Okamžite si získali veľkú popularitu svojimi živými vystúpeniami a v roku 1971 vydali prvý album La Bibbia. Ten bol nahratý naživo v štúdiu a je to poznať. Obsahuje šesť skladieb, pričom prvá, Il nulla je skôr zmesou hlukov a ruchov, na ktoré nadväzuje La Creazione, ťažká gitarová hard rocková pecka. Za zmienku stojí aj basa, ktorá prakticky v kuse využíva prevažnú väčšinu hmatníka, takže na nejaké jasné linky môže poslucháč rýchlo zabudnúť. Tichá pasáž, melodicky naliehavý spev, to všetko stojí za vypočutie. A v podobnom duchu sa nesú aj... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rovescio 1971 Rovescio Della Medaglia, Il - La Bibbia
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - La Bibbia
2/3
recenze/hodnocení
Rovescio 1972 Rovescio Della Medaglia, Il - Io come io
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Io come io
1/1
recenze/hodnocení
Rovescio 1973 Rovescio Della Medaglia, Il - Contaminazione
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Contaminazione
2/3
recenze/hodnocení
Rovescio 1975 Rovescio Della Medaglia, Il - Contamination
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Contamination
0/0
recenze/hodnocení
Rovescio 1988 Rovescio Della Medaglia, Il - Giudizio avrai
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Giudizio avrai
0/0
recenze/hodnocení
Rovescio 1995 Rovescio Della Medaglia, Il - Il Ritorno
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Il Ritorno
0/0
recenze/hodnocení
Rovescio 1999 Rovescio Della Medaglia, Il - Vitae
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Vitae
0/0
recenze/hodnocení
Rovescio 2011 Rovescio Della Medaglia, Il - Microstorie
hodnocení/rating Rovescio Della Medaglia, Il - Microstorie
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000