Roth, David Lee

David Lee Roth (* 10. října 1954) je americký rockový zpěvák, skladatel a herec, který se proslavil účinkováním ve skupině Van Halen jako zpěvák a textař. Zároveň je úspěšný sólový umělec, který vydal několik platinových a zlatých desek. V roce 2007, během severoamerické tour se k Van Halen opět přidal.

Převzato z Wikipedie

davca 04/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Roth, 1985 Roth, David Lee - Crazy From The Heat
hodnocení/rating Roth, David Lee - Crazy From The Heat
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 1986 Roth, David Lee - Eat 'Em And Smile
hodnocení/rating Roth, David Lee - Eat 'Em And Smile
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 1988 Roth, David Lee - Skyscraper
hodnocení/rating Roth, David Lee - Skyscraper
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 1991 Roth, David Lee - A Little Ain't Enough
hodnocení/rating Roth, David Lee - A Little Ain't Enough
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 1994 Roth, David Lee - Your Filthy Little Mouth
hodnocení/rating Roth, David Lee - Your Filthy Little Mouth
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 1998 Roth, David Lee - DLR Band
hodnocení/rating Roth, David Lee - DLR Band
0/0
recenze/hodnocení
Roth, 2003 Roth, David Lee - Diamond Dave
hodnocení/rating Roth, David Lee - Diamond Dave
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000