Rose Tattoo

Hardrockovou kapelu Rose Tattoo založili v roce 1976 v Sydney kytarista Leigh Johnston, zpěvák Tony Lake a hráč na slide kytaru Peter Wells, působící předtím ve skupině Buffalo. O něco později doplnili sestavu bubeník Michael Vandersluys a baskytarista Ian Rilen (ex Band of Light). Brzy poté odchází z RT Johnston, Lake a Vandersluys, které nahrazují Mick Cocks a dva bývalí členové seskupení Buster Brown, zpěvák Angry Anderson a Dallas "Digger" Royall.

Někomu by se mohlo zdát, že kapela prošla již ve svých počátcích poměrně radikální personální proměnou, rozhodně to ale nebyly poslední změny sestavy, se kterými se Rose Tattoo měla během svého hudebního působení ještě potýkat. Záhy po vydání prvního singlu s písní... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rose 1978 Rose Tattoo - Rose Tattoo
hodnocení/rating Rose Tattoo - Rose Tattoo
2/2
recenze/hodnocení
Rose 1981 Rose Tattoo - Assault & Battery
hodnocení/rating Rose Tattoo - Assault & Battery
0/0
recenze/hodnocení
Rose 1982 Rose Tattoo - Scarred For Life
hodnocení/rating Rose Tattoo - Scarred For Life
0/0
recenze/hodnocení
Rose 1984 Rose Tattoo - Southern Stars
hodnocení/rating Rose Tattoo - Southern Stars
0/0
recenze/hodnocení
Rose 2002 Rose Tattoo - Pain
hodnocení/rating Rose Tattoo - Pain
0/0
recenze/hodnocení
Rose 2007 Rose Tattoo - Blood Brothers
hodnocení/rating Rose Tattoo - Blood Brothers
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000