Riverside

Skupinu Riverside, pohybující se na pomezí progresivního rocku a metalu, založili v roce 2001 ve Varšavě kytarista Piotr Grudziński (Unnamed) a perkusionista Piotr Kozieradzki, bývalý člen kapely Hate. K nim se přidali zpěvák a baskytarista Mariusz Duda (Xanadu) a klávesista Jacek Melnicki (Cedamus). První eponymní demonahrávku vydali členové Riverside v roce 2003, v prosinci téhož roku se objevil na oficiálním trhu singl Loose Heart. 15 prosince vychází u Mystic Production první album Riverside pod názvem Out of Myself, koncem roku pak opouští toto seskupení Melnicki, kterého nahrazuje Michał Łapaj.

Druhé album Riverside, Second Life Syndrome, bylo vydáno 31. října 2005. Setkalo se s velice pozitivním ohlasem mezi hudebními kritiky,... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Riverside 2003 Riverside - Out of myself
hodnocení/rating Riverside - Out of myself
5/7
recenze/hodnocení
Riverside 2005 Riverside - Voices in My Head (EP)
hodnocení/rating Riverside - Voices in My Head (EP)
1/3
recenze/hodnocení
Riverside 2005 Riverside - Second Life Syndrome
hodnocení/rating Riverside - Second Life Syndrome
5/9
recenze/hodnocení
Riverside 2007 Riverside - Rapid Eye Movement
hodnocení/rating Riverside - Rapid Eye Movement
4/6
recenze/hodnocení
Riverside 2009 Riverside - Anno Domini High Definition
hodnocení/rating Riverside - Anno Domini High Definition
4/7
recenze/hodnocení
Riverside 2011 Riverside - Memories In My Head (EP)
hodnocení/rating Riverside - Memories In My Head (EP)
0/2
recenze/hodnocení
Riverside 2011 Riverside - Reality Dream Trilogy (6CD)
hodnocení/rating Riverside - Reality Dream Trilogy (6CD)
0/3
recenze/hodnocení
Riverside 2013 Riverside - Shrine of New Generation Slaves
hodnocení/rating Riverside - Shrine of New Generation Slaves
3/8
recenze/hodnocení
Riverside 2015 Riverside - Love, Fear And The Time Machine
hodnocení/rating Riverside -  Love, Fear And The Time Machine
5/15
recenze/hodnocení
Riverside 2016 Riverside - Eye Of The Soundscape
hodnocení/rating Riverside - Eye Of The Soundscape
0/2
recenze/hodnocení
Riverside 2018 Riverside - Wasteland
hodnocení/rating Riverside - Wasteland
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000