Rival Sons

Rivals Sons je čtyřčlenná americká hard rocková skupina, která pokračuje v tradici největších legend svého žánru - Led Zeppelin. V současné době ji tvoří zpěvák Jay Buchanan, kytarista Scott Holiday, baskytarista Robin Everhart a bubeník Mike Miley.

Kapela Rivals Sons pochází ze San Francisca a byla založena roku 2008 kytaristou Scottem Holidayem, bubeníkem Michaelem Mileym a baskytaristou Robinen Everhartem.

V době svých začátků unáhleně podepsali smlouvu se společností Atlantic Records, od té však zanedlouho odstoupili a na vlastní náklady vydali své první album. To neslo název Before the Fire a bylo vydáno roku 2009.

K poměrně... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Rival 2009 Rival Sons - Before the Fire
hodnocení/rating Rival Sons - Before the Fire
0/1
recenze/hodnocení
Rival 2011 Rival Sons - Rival Sons (EP)
hodnocení/rating Rival Sons - Rival Sons (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Rival 2011 Rival Sons - Pressure and Time
hodnocení/rating Rival Sons - Pressure and Time
1/1
recenze/hodnocení
Rival 2012 Rival Sons - Head Down
hodnocení/rating Rival Sons - Head Down
0/0
recenze/hodnocení
Rival 2014 Rival Sons - Great Western Valkyrie
hodnocení/rating Rival Sons - Great Western Valkyrie
1/2
recenze/hodnocení
Rival 2016 Rival Sons - Hollow Bones
hodnocení/rating Rival Sons - Hollow Bones
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000