Ritual

Švédská prog folk crossoverová skupina Ritual vznikla v první půli 90. let. Charakterizují ji složité rytmy a unikátní zvuk, který vzniká kombinací tvrdého rocku a akustických nástrojů jako jsou housle, mandolina, bouzouki apod., které obsluhuje multiinstrumentálně zdatný Fredrik Lindqvist. Dalším poznávacím znamením je skvělý nezaměnitelný vokál Patrika Lundströma, který zpívá také v další švédské progrockové kapele Kaipa. (6/2010, luk 63)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ritual 1995 Ritual - Ritual
hodnocení/rating Ritual - Ritual
0/1
recenze/hodnocení
Ritual 1999 Ritual - Superb Birth
hodnocení/rating Ritual - Superb Birth
0/1
recenze/hodnocení
Ritual 2003 Ritual - Think Like A Mountain
hodnocení/rating Ritual - Think Like A Mountain
1/2
recenze/hodnocení
Ritual 2006 Ritual - Live
hodnocení/rating Ritual - Live
0/0
recenze/hodnocení
Ritual 2007 Ritual - The Hemulic Voluntary Band
hodnocení/rating Ritual - The Hemulic Voluntary Band
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000