Ribot, Marc

Marc Ribot se narodil 21. května 1954 v Newarku v americkém státě New Jersey. Během teenagerských let hrál v několika garážových kapelách. Roku 1978, kdy hrál v kapele Realtones, se přestěhoval do New Yorku. V druhé polovině osmdesátých let působil v kapele Lounge Lizards Johna Lurieho.

Již od konce sedmdesátých let se začal uplatňovat jako studiový hudebník. Jeho prvním větším úspěchem bylo album Rain Dogs, v pořadí teprve druhé stylově podobné album Toma Waitse. Waits si jej později přizval na většinu svých dalších alb, například Mule Variations (1999), Real Gone (2004) nebo Bad as Me (2011). Jako sideman hrál na albech mnoho rozdílných osobností, jako jsou Elvis Costello, Allen Ginsberg, Marianne Faithfull, David... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ribot, 1990 Ribot, Marc - Rootless Cosmopolitans
hodnocení/rating Ribot, Marc - Rootless Cosmopolitans
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1992 Ribot, Marc - Requiem for What's His Name
hodnocení/rating Ribot, Marc - Requiem for What's His Name
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1993 Ribot, Marc - Marc Ribot Plays Solo Guitar Works of Frantz Casseus
hodnocení/rating Ribot, Marc - Marc Ribot Plays Solo Guitar Works of Frantz Casseus
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1994 Ribot, Marc - Shrek
hodnocení/rating Ribot, Marc - Shrek
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1995 Ribot, Marc - The Book of Heads
hodnocení/rating Ribot, Marc - The Book of Heads
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1995 Ribot, Marc - Don't Blame Me
hodnocení/rating Ribot, Marc - Don't Blame Me
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1997 Ribot, Marc - Shoe String Symphonettes
hodnocení/rating Ribot, Marc - Shoe String Symphonettes
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 1998 Ribot, Marc - The Prosthetic Cubans (w/ Los Cubanos Postizos)
hodnocení/rating Ribot, Marc - The Prosthetic Cubans (w/ Los Cubanos Postizos)
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2000 Ribot, Marc - ¡Muy Divertido! (w/ Los Cubanos Postizos)
hodnocení/rating Ribot, Marc - ¡Muy Divertido! (w/ Los Cubanos Postizos)
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2001 Ribot, Marc - Saints
hodnocení/rating Ribot, Marc - Saints
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2003 Ribot, Marc - Scelsi Morning
hodnocení/rating Ribot, Marc - Scelsi Morning
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2005 Ribot, Marc - Spiritual Unity
hodnocení/rating Ribot, Marc - Spiritual Unity
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2007 Ribot, Marc - Asmodeus: Book of Angels Volume 7
hodnocení/rating Ribot, Marc - Asmodeus: Book of Angels Volume 7
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2008 Ribot, Marc - Party Intellectuals (w/ Ceramic Dog)
hodnocení/rating Ribot, Marc - Party Intellectuals (w/ Ceramic Dog)
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2008 Ribot, Marc - Exercises in Futility
hodnocení/rating Ribot, Marc - Exercises in Futility
0/1
recenze/hodnocení
Ribot, 2010 Ribot, Marc - Silent Movies
hodnocení/rating Ribot, Marc - Silent Movies
0/0
recenze/hodnocení
Ribot, 2013 Ribot, Marc - Your Turn (w/ Ceramic Dog)
hodnocení/rating Ribot, Marc - Your Turn (w/ Ceramic Dog)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000