Rhapsody Of Fire

Rhapsody Of Fire je talianska hudobná skupina. Jej počiatky siahajú do roku 1993. Vtedy sa dali dohromady Luca Turilli(gitara), Alex Staropoli(klávesy) a Daniele Carbonera(bicie),ktorí vytvorili skupinu Thundercross so zameraním na power-symphonic metal. Skupinu doplnil spevák Fabio Lione.V roku 1997 sa premenovali na Rhapsody a natočili debutový album Legendary Tales, v ktorom spojila skupina prvky speed metalu a vážnej hudby. Tento štýl hudby dostal názov "hollywood epic metal, alebo film score metal.Do dnešnej doby vydala skupina osem štúdiových a jeden živý album. Počas jej pôsobenia prišlo k viacerým zmenám na poste bubeníka a basáka. Väčšinou sú texty v angličtine a sú z oblasti fantasy, stredovekých povestí a hrdinských eposov, boji dobra so... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rhapsody 1997 Rhapsody Of Fire - Legendary Tales
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Legendary Tales
1/1
recenze/hodnocení
Rhapsody 1998 Rhapsody Of Fire - Symphony of enchanted lands
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Symphony of enchanted lands
0/1
recenze/hodnocení
Rhapsody 2000 Rhapsody Of Fire - Dawn Of Victory
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Dawn Of Victory
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2001 Rhapsody Of Fire - Rain Of A Thousand Flames
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Rain Of A Thousand Flames
1/2
recenze/hodnocení
Rhapsody 2002 Rhapsody Of Fire - Power of the Dragonflame
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Power of the Dragonflame
2/3
recenze/hodnocení
Rhapsody 2004 Rhapsody Of Fire - Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Secret
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Secret
1/1
recenze/hodnocení
Rhapsody 2004 Rhapsody Of Fire - The Dark Secret(2004) EP
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - The Dark Secret(2004) EP
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2005 Rhapsody Of Fire - Live In Canada 2005 - The Dark Secret
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Live In Canada 2005 - The Dark Secret
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2006 Rhapsody Of Fire - Triumph or Agony
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Triumph or Agony
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2010 Rhapsody Of Fire - The Frozen Tears Of Angels
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - The Frozen Tears Of Angels
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2010 Rhapsody Of Fire - The Cold Embrace Of Fear: A Dark Romantic Symphony
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - The Cold Embrace Of Fear: A Dark Romantic Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2011 Rhapsody Of Fire - From Chaos To Eternity
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - From Chaos To Eternity
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2013 Rhapsody Of Fire - Dark Wings Of Steel
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Dark Wings Of Steel
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2013 Rhapsody Of Fire - Live - From Chaos To Eternity
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Live - From Chaos To Eternity
0/0
recenze/hodnocení
Rhapsody 2016 Rhapsody Of Fire - Into The legend
hodnocení/rating Rhapsody Of Fire - Into The legend
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000