Reef

Kapela z anglického města Glastonbury, jejímiž členy jsou zpěvák Gary Stringer, kytarista Kenwyn House, baskytarista Jack Bessant a bubeník Dominic Greensmith. Stylově se Reef pohybují mezi blues rockem, hard rockem, britpopem a psychedelií.

Debutové album pod názvem Replenish
vydávají členové Reef v roce 1995, o dva roky později následuje album Glow, které dobývá britské hitparády. Po albech Rides (1999), Getaway (2000) a výběrovce Together (2003) se kapela dočasně rozpadá, svou činnost obnovuje v roce 2010.

Óin, 2012-02-05


 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Reef 1995 Reef - Replenish
hodnocení/rating Reef - Replenish
0/1
recenze/hodnocení
Reef 1997 Reef - Glow
hodnocení/rating Reef - Glow
0/0
recenze/hodnocení
Reef 1999 Reef - Rides
hodnocení/rating Reef - Rides
1/1
recenze/hodnocení
Reef 2000 Reef - Getaway
hodnocení/rating Reef - Getaway
0/0
recenze/hodnocení
Reef 2003 Reef - Together, The Best Of Reef
hodnocení/rating Reef - Together, The Best Of Reef
0/0
recenze/hodnocení
Reef 2005 Reef - Reef Live (DVD)
hodnocení/rating Reef - Reef Live  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000