Redemption

Redemption je americká progresivní metalová kapela kterou tvoří bývalý členové Fates Warning a Prymary.
Skupina zatím vydala tři velmi originální alba.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Redemption 2002 Redemption - Redemption
hodnocení/rating Redemption - Redemption
1/2
recenze/hodnocení
Redemption 2005 Redemption - The Fulness of Time
hodnocení/rating Redemption - The Fulness of Time
0/1
recenze/hodnocení
Redemption 2007 Redemption - The Origins of Ruin
hodnocení/rating Redemption - The Origins of Ruin
0/1
recenze/hodnocení
Redemption 2009 Redemption - Snowfall on Judgment Day
hodnocení/rating Redemption - Snowfall on Judgment Day
1/3
recenze/hodnocení
Redemption 2011 Redemption - This Mortal Coil
hodnocení/rating Redemption - This Mortal Coil
0/1
recenze/hodnocení
Redemption 2016 Redemption - The Art Of Loss
hodnocení/rating Redemption - The Art Of Loss
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000