Red Hot Chili Peppers

Los Angeles, stredná škola Fairfax, rok 1983. Trhlí výrastkovia Anthony Kiedis, Michael Balzary (s prezývkou Flea), Hillel Slovak a Jack Irons sa rozhodli založiť rockovú skupinu. Strelili si strelený názov Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem, aby odohrali prvý koncert v strelenom miestnom striptízovom bare. Mali iba jednu vlastnú pieseň. Úspech mali aj tak, lebo posilnení LSD a inšpirovaní striptérkami, rozhodli sa hrať skoro nahí. A to „skoro“ boli ponožky na ich pohlaviach. S tým sa ľahko dostali do povedomia ľudí, čo im umožnilo koncertovať v rôznych hudobných kluboch.
Zakrátko im EMI ponúkla zmluvu, a za ďalšie krátko sa Hillel a Jack rozhodli odísť a venovať sa vlastnému projektu s názvom What Is This?... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Red 1984 Red Hot Chili Peppers - Red Hot Chili Peppers
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Red Hot Chili Peppers
0/2
recenze/hodnocení
Red 1985 Red Hot Chili Peppers - Freaky Styley
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Freaky Styley
0/2
recenze/hodnocení
Red 1987 Red Hot Chili Peppers - The Uplift Mofo Party Plan
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - The Uplift Mofo Party Plan
0/1
recenze/hodnocení
Red 1989 Red Hot Chili Peppers - Mother´s Milk
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Mother´s Milk
1/5
recenze/hodnocení
Red 1991 Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik
0/4
recenze/hodnocení
Red 1995 Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute
0/2
recenze/hodnocení
Red 1999 Red Hot Chili Peppers - Californication
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Californication
0/3
recenze/hodnocení
Red 2002 Red Hot Chili Peppers - By The Way
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - By The Way
0/3
recenze/hodnocení
Red 2004 Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park
0/1
recenze/hodnocení
Red 2006 Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium 2 CD
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium 2 CD
0/2
recenze/hodnocení
Red 2011 Red Hot Chili Peppers - I´m With You
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - I´m With You
2/5
recenze/hodnocení
Red 2012 Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions
0/0
recenze/hodnocení
Red 2016 Red Hot Chili Peppers - The Getaway
hodnocení/rating Red Hot Chili Peppers - The Getaway
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000