Reale Accademia di Musica

Reale Accademia di Musica patrí medzi cenené talianske classical rockové formácie zo 70. rokov.

Jej história sa začala písať v Ríme roku pána 1965, kedy vznikla populárna skupina Condors. Ústrednými členmi boli Claudio Baldassarri (gitara) a Pierfranco Pavone (basa). Kapela začala sprevádzať speváka Robyho Crispiana, nuž sa premenovala na Folks. Keď k nej zavítal spevák Henryk Topel sprevádzaný bubeníkom Ruggerom Stefanim (hral ako jediný muž v dievčenskej kapele Le Pupille), zrodil sa nový názov I Fholks. Popularita skupiny bola čochvíľa značná, nuž v roku 1968 predskakovala v rodnom meste takým veličinám, ako Jimi Hendrix alebo Pink Floyd. Zo zostavy potom zdúchol Baldassarri (založil Crisalide), nuž sa gitary chopil Pericle... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Reale 1972 Reale Accademia di Musica - Reale Accademia di Musica
hodnocení/rating Reale Accademia di Musica - Reale Accademia di Musica
3/4
recenze/hodnocení
Reale 1974 Reale Accademia di Musica - Adriano Monteduro & Reale Accademia di Musica
hodnocení/rating Reale Accademia di Musica - Adriano Monteduro & Reale Accademia di Musica
1/1
recenze/hodnocení
Reale 2008 Reale Accademia di Musica - In linguaggio delle cose
hodnocení/rating Reale Accademia di Musica - In linguaggio delle cose
0/0
recenze/hodnocení
Reale 2009 Reale Accademia di Musica - Tempo senza tempo
hodnocení/rating Reale Accademia di Musica - Tempo senza tempo
0/0
recenze/hodnocení
Reale 2010 Reale Accademia di Musica - La cometa
hodnocení/rating Reale Accademia di Musica - La cometa
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000