Rational Diet

Rational Diet je avantgardná progresívna kapela z Bieloruska čerpajúca z odkazu hnutia Rock In Opposition (RIO). Produkovali mix žánrov z oblasti komornej hudby a progresívneho rocku. Nálady sa u nich prelievajú z temnejších sfér do humorných alebo aj jemnejších či silových. Bežne využívali nástroje ako husle, violončelo, fagot, saxofón, akordeón popri klasických rockových inštrumentoch. V ich hudbe sú počuteľné vplyvy skladateľov typu Šostakovič, Stravinskij a avantgardných skupín ako Henry Cow, Univers Zero, Present či Art Zoyd.

Prvý album From The Grey Notebok (2000) vyšiel len na zopár magnetofónových kazetách a jednalo sa v podstate o 23-minútový záznam zložený z hluku a improvizácií. Jedine hlavný motív bol ako tak... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rational 2000 Rational Diet - From The Grey Notebok
hodnocení/rating Rational Diet - From The Grey Notebok
0/0
recenze/hodnocení
Rational 2003 Rational Diet - The Shameless
hodnocení/rating Rational Diet - The Shameless
0/0
recenze/hodnocení
Rational 2007 Rational Diet - Rational Diet
hodnocení/rating Rational Diet - Rational Diet
0/0
recenze/hodnocení
Rational 2008 Rational Diet - At Work
hodnocení/rating Rational Diet -  At Work
0/0
recenze/hodnocení
Rational 2010 Rational Diet - On Phenomena And Existences
hodnocení/rating Rational Diet - On Phenomena And Existences
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000