Rare Earth

Rare Earth - americká skupina, která začínala v anonymitě (s jiným názvem) už počátkem šedesátých let, ale v r. 1968 přijala stávající název. Vznila v Detroitu, v americkém státě Michigan. Její orientace vedla k rocku, k funku s náznakovými ingrediencemi soulu a jazzu. Brzy si získala širokou pozornost díky vynikajícím koncertním vystoupením napříč Spojenými státy americkými. V dubnu 1974 vystoupila na rockovém megakoncertu v kanadském Ontariu vedle amerických, ale i renomovaných britských kapel té doby a sklídila velkou pozornost. Formujícími osobnostmi byl saxofonista, flétnista a zpěvák Gil Bridges a bubeník a zpěvák Peter Hoorelbeke.
Velký úspěch sklidili s coververzi Temptations. I (Know) I´m Losing You. Velký úspěch... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rare 1968 Rare Earth - Dreams/Answers
hodnocení/rating Rare Earth - Dreams/Answers
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1969 Rare Earth - Get Ready
hodnocení/rating Rare Earth - Get Ready
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1970 Rare Earth - Ecology
hodnocení/rating Rare Earth - Ecology
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1971 Rare Earth - One World
hodnocení/rating Rare Earth - One World
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1972 Rare Earth - Willie Remembers
hodnocení/rating Rare Earth - Willie Remembers
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1973 Rare Earth - Ma
hodnocení/rating Rare Earth - Ma
1/1
recenze/hodnocení
Rare 1975 Rare Earth - Back to Earth
hodnocení/rating Rare Earth - Back to Earth
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1976 Rare Earth - Midnight Lady
hodnocení/rating Rare Earth - Midnight Lady
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1977 Rare Earth - Rare Earth
hodnocení/rating Rare Earth - Rare Earth
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1978 Rare Earth - Band Together
hodnocení/rating Rare Earth - Band Together
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1978 Rare Earth - Grand Slam
hodnocení/rating Rare Earth - Grand Slam
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1993 Rare Earth - Different World
hodnocení/rating Rare Earth - Different World
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000