Rare Bird

Keď príde reč na progres bez gitár, takmer určite sa spomenie aj skupina Rare Bird. Zdvojené klávesy, klasicistické prvky, tvrdosť, melodika...

Veľmi stručne, skupina v zložení Graham Field (klávesy), David Kaffinetti (klávesy), Steve Gould (spev, basa, gitara) a Mark Ashton (bicie, spev) nahrala dva albumy, debut v roku 1969 a As your mind flies by (1970) a potom nastalo obdobie personálnych zmien takých rozmerov, že si ich radšej pozrite v jednotlivých albumoch. Plus sa tam vyskytlo množstvo hosťovačiek typu John Wetton na basu a pod. V tomto turbulentnom období sa zmenil aj štýl hudby a po vydaní troch albumov (Epic forest, Somebody’s watching a Born again) skupina zmizla z povrchu zemského. Hudobníci nie, niektorí sa uplatnili vcelku... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Rare 1969 Rare Bird - Rare Bird
hodnocení/rating Rare Bird - Rare Bird
1/2
recenze/hodnocení
Rare 1970 Rare Bird - As your mind flies by
hodnocení/rating Rare Bird - As your mind flies by
1/3
recenze/hodnocení
Rare 1972 Rare Bird - Epic forest
hodnocení/rating Rare Bird - Epic forest
0/0
recenze/hodnocení
Rare 1973 Rare Bird - Somebody’s watching
hodnocení/rating Rare Bird - Somebody’s watching
1/1
recenze/hodnocení
Rare 1974 Rare Bird - Born again
hodnocení/rating Rare Bird - Born again
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000