Rammstein

Skupina se zformovala počátkem roku 1994. Významnou úlohu při jejím zakládání sehrál kytarista Richard Z. Kruspe. Ve Schwerinu poznal Tilla Lindemanna. Till pracoval jako pletač košíků, Richarda upoutal zpěv, kterým si zpříjemňoval práci. Richard v té době bydlel s bubeníkem Christophem Schneiderem a baskytaristou Oliverem Riedelem. Tito tři mladíci se rozhodli, že budou hrát spolu. Richard Kruspe do skupiny brzy přivedl i Lindemanna, který přijal úlohu zpěváka a textaře a stal se díky svému nenapodobitelném hlasu neodmyslitelným členem formace.

19. února se v Berlíně zúčastnili soutěže pro mladé hudební skupiny a jako vítězům jim bylo umožněno vytvořit demonahrávku o čtyřech skladbách. Rammstein tehdy nahráli Das... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rammstein 1995 Rammstein - Herzeleid
hodnocení/rating Rammstein - Herzeleid
0/2
recenze/hodnocení
Rammstein 1997 Rammstein - Sehnsucht
hodnocení/rating Rammstein - Sehnsucht
0/3
recenze/hodnocení
Rammstein 1999 Rammstein - Live aus Berlin
hodnocení/rating Rammstein - Live aus Berlin
0/2
recenze/hodnocení
Rammstein 2001 Rammstein - Mutter
hodnocení/rating Rammstein - Mutter
0/3
recenze/hodnocení
Rammstein 2004 Rammstein - Reise, Reise
hodnocení/rating Rammstein - Reise, Reise
0/3
recenze/hodnocení
Rammstein 2005 Rammstein - Rosenrot
hodnocení/rating Rammstein - Rosenrot
0/3
recenze/hodnocení
Rammstein 2009 Rammstein - Liebe ist für alle da
hodnocení/rating Rammstein - Liebe ist für alle da
0/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000