Raitt, Bonnie

Bonnie Raittová je vynikající americká kytaristka, ale také zpěvačka a skladatelka. Na hudební scéně působí už velmi dlouho, ale nějaký čas trvalo, než se opravdu prosadila v tom nejširším slova smyslu. Hraje výtečně na elektrické a akustické kytary a patří mezi ty příslušnice něžného pohlaví, které se dokázaly prosadit v ryze mužském prostředí nejen svou přitažlivostí, ale především hudebním mistrovstvím. V její hudbě se propojuje blues, country, folk, trochu i boogie. S velkým úspěchem vystoupila i v Evropě na prestižním festivalu ve švýcarském Montreux, kde se stala hvězdou. Také spolupracovala na různých úrovních z jinými slavnými osobnostmi bluesové scény, např. s legendárním Johnem Lee Hookerem, nebo Erikem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Raitt, 1971 Raitt, Bonnie - Bonnie Raitt
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Bonnie Raitt
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1972 Raitt, Bonnie - Give It Up
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Give It Up
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1973 Raitt, Bonnie - Takin' My Time
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Takin' My Time
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1974 Raitt, Bonnie - Streetlights
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Streetlights
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1975 Raitt, Bonnie - Home Plate
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Home Plate
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1977 Raitt, Bonnie - Sweet Forgiveness
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Sweet Forgiveness
1/1
recenze/hodnocení
Raitt, 1979 Raitt, Bonnie - The Glow
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - The Glow
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1982 Raitt, Bonnie - Green Light
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Green Light
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1986 Raitt, Bonnie - Nine Lives
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Nine Lives
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1989 Raitt, Bonnie - Nick of Time
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Nick of Time
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1991 Raitt, Bonnie - Luck of the Draw
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Luck of the Draw
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1994 Raitt, Bonnie - Longing in Their Hearts
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Longing in Their Hearts
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 1998 Raitt, Bonnie - Fundamental
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Fundamental
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 2002 Raitt, Bonnie - Silver Lining
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Silver Lining
0/0
recenze/hodnocení
Raitt, 2005 Raitt, Bonnie - Souls Alike
hodnocení/rating Raitt, Bonnie - Souls Alike
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000