Rage

Nemecká power-metalová kapela Rage sa sformovala okolo roku 1984 ešte pod názvom Avenger a jej zakladajúcim členom bol spevák a basák Peter "Peavy" Wagner. Neskôr si menia názov na Rage a pod týmto pseudonymom vydávajú v roku 1986 debut Reign In Fear. Počas ich úspešnej kariéry sa v skupine vystriedalo viacero muzikantov a načreli do takých metalových subžánrov ako speed-metal, progresívny metal alebo aj symfonický power-metal. Dosiahli predaj viac ako päť miliónov nosičov a umiestnili sa niekoľkokrát aj v európskych albumových rebríčkoch. Patria medzi najvýraznejšie a aj najprínosnejšie hudobné telesá v tomto žánri.

V začiatkoch im vydávala albumy nemecká spoločnosť Noise Records, ktorá významne prispela k propagácii... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rage 1986 Rage - Reign Of Fear
hodnocení/rating Rage - Reign Of Fear
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1987 Rage - Execution Guaranteed
hodnocení/rating Rage - Execution Guaranteed
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1988 Rage - Perfect Man
hodnocení/rating Rage - Perfect Man
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1989 Rage - Secrets In A Weird World
hodnocení/rating Rage - Secrets In A Weird World
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1990 Rage - Reflections Of A Shadow
hodnocení/rating Rage - Reflections Of A Shadow
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1992 Rage - Trapped!
hodnocení/rating Rage - Trapped!
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1993 Rage - The Missing Link
hodnocení/rating Rage - The Missing Link
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1995 Rage - Black In Mind
hodnocení/rating Rage - Black In Mind
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1996 Rage - Lingua Mortis
hodnocení/rating Rage - Lingua Mortis
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1996 Rage - End Of All Days
hodnocení/rating Rage - End Of All Days
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1998 Rage - XIII
hodnocení/rating Rage - XIII
0/1
recenze/hodnocení
Rage 1999 Rage - Ghosts
hodnocení/rating Rage - Ghosts
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2001 Rage - Welcome To The Other Side
hodnocení/rating Rage - Welcome To The Other Side
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2002 Rage - Unity
hodnocení/rating Rage - Unity
1/2
recenze/hodnocení
Rage 2003 Rage - Soundchaser
hodnocení/rating Rage - Soundchaser
1/2
recenze/hodnocení
Rage 2006 Rage - Speak Of The Dead
hodnocení/rating Rage - Speak Of The Dead
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2008 Rage - Carved In Stone
hodnocení/rating Rage - Carved In Stone
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2010 Rage - Strings To A Web
hodnocení/rating Rage - Strings To A Web
1/3
recenze/hodnocení
Rage 2012 Rage - 21
hodnocení/rating Rage - 21
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2013 Rage - LMO (Lingua Mortis Orchestra feat. Rage)
hodnocení/rating Rage - LMO (Lingua Mortis Orchestra feat. Rage)
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2016 Rage - The Devil Strikes Again
hodnocení/rating Rage - The Devil Strikes Again
0/1
recenze/hodnocení
Rage 2017 Rage - Seasons Of The Black
hodnocení/rating Rage - Seasons Of The Black
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000