Rabin, Trevor

Trevor Charles Rabin se narodil 13. ledna 1954 v jihoafrickém Johannesburgu do hudebně založené rodiny, jeho otec Godfrey hrál první housle v místní filharmonii. Sám Trevor začínal nejprve na klavír a ve dvanácti přešel ke kytaře. Již ve třinácti zakládá svou první skupinu The Other. Jeho rodiče jej podporovali jak v rockové, tak i v klasické hudbě a Trevor později krátce studoval na dirigenta na místní universitě.

Později hrál ve skupinách The Conglomeration a Freedom's Children a spolupracoval i s jazzovými hudebníky. V roce 1972 založil skupinu Rabbitt, ve které strávil šest následujících let. Prvním singlem skupiny byla coververze písně „Locomotive Breath“ od Ježuro Tull, která následně vyšla i na prvním LP. Rabin... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Rabin, 1978 Rabin, Trevor - Trevor Rabin
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Trevor Rabin
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 1979 Rabin, Trevor - Face to Face
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Face to Face
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 1980 Rabin, Trevor - Wolf
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Wolf
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 1989 Rabin, Trevor - Can't Look Away
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Can't Look Away
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 2003 Rabin, Trevor - Live in LA
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Live in LA
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 2003 Rabin, Trevor - 90124
hodnocení/rating Rabin, Trevor - 90124
0/0
recenze/hodnocení
Rabin, 2012 Rabin, Trevor - Jacaranda
hodnocení/rating Rabin, Trevor - Jacaranda
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000