Quintessence

Londýnska kapela (z Notthing Hill) Quintessence vznikla v apríli 1969 a pohybovala sa na populárnej hipisáckej záľube v oriente, ezoterike, náboženských bláboloch. Hudobne to zaonačovala kamsi medzi psychedéliu, džez a indické haluze.

Zostavu tvorili Shiva Shankar Jones (v. m. Phil Jones, spev, klávesy, perkusie),Raja Ram (v. m. Ron Rothfield, flauta, perkusie), Sambhu Babaji (basa, gitara), Maha Dev (v. m. Dave Codling, gitara), Allan Mostert (gitara, sitar, basa) a Jeremy "Jake" Milton (bicie, perkusie). Shiva Shankar Jones bol pôvodom Austrálčan, ale spojnicou medzi nimi bolo aj tak to, že vyznávali hinduizmus. Kapela patrila medzi prvé "progresívne" prírastky Island Records. Debut In blissful company vyšiel v roku 1969, druhý eponymný album v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Quintessence 1969 Quintessence - In blissful company
hodnocení/rating Quintessence - In blissful company
0/1
recenze/hodnocení
Quintessence 1970 Quintessence - Quintessence
hodnocení/rating Quintessence - Quintessence
1/1
recenze/hodnocení
Quintessence 1971 Quintessence - Dive deep
hodnocení/rating Quintessence - Dive deep
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 1972 Quintessence - Self
hodnocení/rating Quintessence - Self
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 1972 Quintessence - Indweller
hodnocení/rating Quintessence - Indweller
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 2005 Quintessence - Shiva's Quintessence: Cosmic surfer
hodnocení/rating Quintessence - Shiva's Quintessence: Cosmic surfer
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 2009 Quintessence - Cosmic Energy, Live at St Pancras 1970
hodnocení/rating Quintessence - Cosmic Energy, Live at St Pancras 1970
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 2009 Quintessence - Infinite love, Live at the Queen Elizabeth 1971
hodnocení/rating Quintessence - Infinite love, Live at the Queen Elizabeth 1971
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 2011 Quintessence - Rebirth, Live at Glastonbury 2010
hodnocení/rating Quintessence - Rebirth, Live at Glastonbury 2010
0/0
recenze/hodnocení
Quintessence 2011 Quintessence - Shiva's Quintessence: Only love can save us
hodnocení/rating Quintessence - Shiva's Quintessence: Only love can save us
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000