Quidam

Quidam je poľská skupina, hrajúca novoprogresívny rock.
V roku 1991 Maciek Meller (gitara), Radek Scholl (basgitara), a Rafal Jermakow (bicie), všetci vo veku iba 18 a 19 rokov, sformovali trio Deep River a s repertoárom v štýle hard rock a blues začali hrať po baroch v celom Poľsku. Skoro pribrali klávesáka Zbyszeka Floreka a po vystriedaní radu spevákov konečne v r. 1993 objavili Emilu Derkowsku. S príchodom Ewy Smarzynskej (flauta) nastal posun v hudobnom smerovaní k viac symfonickému soundu. Skladby boli trochu zložitejšie, no skupina stále chcela osloviť širké publikum a preto tvorili muziku v štýle neo-prog s vplyvom IQ, Camel a neskôr i Pink Floyd. V tom čase zmenili názov na Quidam, čo v latinčine znamená „niekto“ a súčasne je to... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Quidam 1996 Quidam - Quidam
hodnocení/rating Quidam - Quidam
0/1
recenze/hodnocení
Quidam 1998 Quidam - Sny aniolow
hodnocení/rating Quidam - Sny aniolow
0/1
recenze/hodnocení
Quidam 2000 Quidam - Live In Mexico '99
hodnocení/rating Quidam - Live In Mexico '99
0/0
recenze/hodnocení
Quidam 2002 Quidam - The Time Beneath The Sky / Pod niebem czas
hodnocení/rating Quidam - The Time Beneath The Sky / Pod niebem czas
0/2
recenze/hodnocení
Quidam 2005 Quidam - surREvival
hodnocení/rating Quidam - surREvival
0/1
recenze/hodnocení
Quidam 2006 Quidam - Half Plugged
hodnocení/rating Quidam - Half Plugged
0/0
recenze/hodnocení
Quidam 2006 Quidam - The Fifth Season - Live In Concert (DVD)
hodnocení/rating Quidam - The Fifth Season - Live In Concert  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Quidam 2007 Quidam - Alone Together
hodnocení/rating Quidam - Alone Together
0/1
recenze/hodnocení
Quidam 2009 Quidam - The Fifth Season, Live In Concert
hodnocení/rating Quidam - The Fifth Season, Live In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Quidam 2010 Quidam - Strong Together (DVD, 2CD)
hodnocení/rating Quidam - Strong Together (DVD, 2CD)
0/1
recenze/hodnocení
Quidam 2012 Quidam - Saiko
hodnocení/rating Quidam - Saiko
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000