Quicksilver Messenger Service

Americká skupina poněkud bizarního názvu Quicksilver Messenger Service se pojmenovala podle zasilatelské poštovní společnosti provozované v časech Divokého Západu. Vznikla v roce 1965 v Kalifornii - San Francisku. V "květinovém roce" 1967 vystoupila na památném Monterey Pop Festival a zařadila se mezi tzv. sanfranciskou scénu psychedelických skupin, jako byli např. Grateful Dead. Také oni si libovali v rozmanitosti hudebního cítění a ve skupině dominovali dva sóloví kytaristé John Cipollina a Gary Duncan.

Skupina prošla řadou personálních změn. Koncem sedmdesátých let se rozpadla. Po několikaleté odmlce se znovu vrátila v obměněné sestavě na scénu a znovu je koncertně aktivní.

Petr Gratias 05/2011

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Quicksilver 1968 Quicksilver Messenger Service - Quicksilver Messenger Service
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Quicksilver Messenger Service
2/2
recenze/hodnocení
Quicksilver 1969 Quicksilver Messenger Service - Happy Trails
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Happy Trails
1/2
recenze/hodnocení
Quicksilver 1969 Quicksilver Messenger Service - Shady Grove
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Shady Grove
0/0
recenze/hodnocení
Quicksilver 1970 Quicksilver Messenger Service - Just For Love
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Just For Love
0/0
recenze/hodnocení
Quicksilver 1970 Quicksilver Messenger Service - What About Me
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - What About Me
0/0
recenze/hodnocení
Quicksilver 1971 Quicksilver Messenger Service - Quicksilver
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Quicksilver
0/0
recenze/hodnocení
Quicksilver 1972 Quicksilver Messenger Service - Comin' Thru
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Comin' Thru
0/0
recenze/hodnocení
Quicksilver 1975 Quicksilver Messenger Service - Solid Silver
hodnocení/rating Quicksilver Messenger Service - Solid Silver
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000