Pure Reason Revolution

Skupinu založili v roku 2003 na Westminster University bratia Jon a Andrew Courtney a spolu s nimi Chloë Alper, Jim Dobson a Gregory Jong. Všetci mimo Jonga hrali predtým v skupine „Sunset Sound“.

Meno skupiny Pure Reason Revolution vybral Jon Courtney, ktorý sa v tom čase zaoberal filozofiou Kanta a Nietzscheho. Meno, slovensky „Revolúcia čistého rozumu“, je odvodené od Kantovho diela „Kritika čistého rozumu“.

Po dlhom skúšaní a skladaní vydávajú v roku 2004 prvý singel „Apprentice of the Universe“. Vzápätí podpisujú kontrakt u SonyBMG a ďalší rok vydávajú ďalšie single – 12-minútový „Bright Ambassadors of Morning“ (názov je riadok z textu Echoes od Pink Floyd) a ďalší „The Intention... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pure 2005 Pure Reason Revolution - Cautionary Tales for the Brave (EP)
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - Cautionary Tales for the Brave (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Pure 2006 Pure Reason Revolution - The Dark Third
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - The Dark Third
0/0
recenze/hodnocení
Pure 2008 Pure Reason Revolution - Live at NEARfest 2007
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - Live at NEARfest 2007
0/0
recenze/hodnocení
Pure 2009 Pure Reason Revolution - Amor Vincit Omnia
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - Amor Vincit Omnia
0/0
recenze/hodnocení
Pure 2010 Pure Reason Revolution - Hammer And Anvil
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - Hammer And Anvil
0/0
recenze/hodnocení
Pure 2011 Pure Reason Revolution - Valour (EP)
hodnocení/rating Pure Reason Revolution - Valour (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000