Pulsar

Spočiatku boli hodnotení ako francúzska odpoveď na Pink Floyd, prvý album sa im aj najviac podobá. Vypracovali si ale veľmi typický štýl, ktorý položil základy celej mimoriadne pozoruhodnej vlny francúzskych symfonickorockových kapiel z druhej polovice 70tych rokov ako napr. Arachnoid, Carpe Diem, Shylock. Pomenoval by som ho ako veľmi pochmúrny, atmosférický symfonický rock.
Najlepší album je Strands of the Future (1976) a hlavne Halloween (1977).

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pulsar 1975 Pulsar - Pollen
hodnocení/rating Pulsar - Pollen
0/0
recenze/hodnocení
Pulsar 1976 Pulsar - The Strands Of The Future
hodnocení/rating Pulsar - The Strands Of The Future
0/0
recenze/hodnocení
Pulsar 1977 Pulsar - Halloween
hodnocení/rating Pulsar - Halloween
1/1
recenze/hodnocení
Pulsar 1981 Pulsar - Bienvenue au Conseil d'Administration
hodnocení/rating Pulsar - Bienvenue au Conseil d'Administration
0/0
recenze/hodnocení
Pulsar 1989 Pulsar - Görlitz
hodnocení/rating Pulsar - Görlitz
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000