Puhdys

Puhdys je německá rocková skupina. Vznikla v Oranienburgu v bývalé NDR v roce 1969. Skupina je dodnes aktivní, nahrává alba a jezdí na koncertní turné. Přestože je populární především ve svém rodném východním Německu, proslavila se i za jeho hranicemi. Puhdys byli jedněmi z prvních východoněmeckých interpretů, jimž bylo povoleno vystupovat v Západním Německu. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších rockových skupin zpívajících německy.

Puhdys vznikl ze skupiny Udo-Wendel-Combo, založené v roce 1965. Když kytarista a zpěvák Wendel skupinu opustil, bylo potřeba vymyslet nový název. Jméno nové skupiny bylo vytvořeno z počátečních písmen čtyř členů: Peter Meyer,
Udo Jacob, Harry Jeske a Dieter Hertrampf. Název... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Puhdys 1974 Puhdys - Puhdys 1
hodnocení/rating Puhdys - Puhdys 1
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys 1975 Puhdys - Puhdys 2
hodnocení/rating Puhdys - Puhdys 2
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys 1976 Puhdys - Sturmvogel
hodnocení/rating Puhdys - Sturmvogel
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys 1977 Puhdys - Die großen Erfolge
hodnocení/rating Puhdys - Die großen Erfolge
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1977 Puhdys - Rock 'n Roll Music
hodnocení/rating Puhdys - Rock 'n Roll Music
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1978 Puhdys - 10 Wilde Jahre
hodnocení/rating Puhdys - 10 Wilde Jahre
1/3
recenze/hodnocení
Puhdys 1978 Puhdys - Perlenfischer
hodnocení/rating Puhdys - Perlenfischer
1/3
recenze/hodnocení
Puhdys 1979 Puhdys - Live im Friedrichstadtpalast
hodnocení/rating Puhdys - Live im Friedrichstadtpalast
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1980 Puhdys - Heiß wie Schnee
hodnocení/rating Puhdys - Heiß wie Schnee
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1981 Puhdys - Schattenreiter
hodnocení/rating Puhdys - Schattenreiter
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 1981 Puhdys - Far From Home
hodnocení/rating Puhdys - Far From Home
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1982 Puhdys - Computerkarriere
hodnocení/rating Puhdys - Computerkarriere
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 1984 Puhdys - Live in Sachsen
hodnocení/rating Puhdys - Live in Sachsen
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1984 Puhdys - Das Buch
hodnocení/rating Puhdys - Das Buch
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 1985 Puhdys - Ohne Schminke
hodnocení/rating Puhdys - Ohne Schminke
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys 1988 Puhdys - Neue Helden
hodnocení/rating Puhdys - Neue Helden
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1989 Puhdys - Jubiläumsalbum
hodnocení/rating Puhdys - Jubiläumsalbum
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys 1992 Puhdys - Wie ein Engel
hodnocení/rating Puhdys - Wie ein Engel
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1994 Puhdys - Zeiten ändern sich
hodnocení/rating Puhdys - Zeiten ändern sich
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1994 Puhdys - 25 Jahre totale Aktion
hodnocení/rating Puhdys - 25 Jahre totale Aktion
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1997 Puhdys - Frei wie die Geier
hodnocení/rating Puhdys - Frei wie die Geier
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 1999 Puhdys - Wilder Frieden
hodnocení/rating Puhdys - Wilder Frieden
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 2001 Puhdys - Zufrieden?
hodnocení/rating Puhdys - Zufrieden?
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 2001 Puhdys - Dezembertage
hodnocení/rating Puhdys - Dezembertage
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 2005 Puhdys - Alles hat seine Zeit
hodnocení/rating Puhdys - Alles hat seine Zeit
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 2006 Puhdys - Dezembernächte
hodnocení/rating Puhdys - Dezembernächte
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 2009 Puhdys - Abenteuer
hodnocení/rating Puhdys - Abenteuer
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys 2009 Puhdys - Akustisch
hodnocení/rating Puhdys - Akustisch
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys 2012 Puhdys - es war schön
hodnocení/rating Puhdys - es war schön
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000