Public Image Ltd

Britskou skupinu Public Image Ltd ("Veřejný obraz s ručením omezeným") založil někdejší frontman legendární punkové kapely Sex Pistols, John Lydon, který v Sex Pistols používal pseudonym Johnny Rotten. Public Image Ltd vznikli po rozpadu Sex Pistols v roce 1978.

Public Image Ltd jsou jednou z nejvýznamnějších post-punkových kapel. Unikátní sound přináší jejich druhé album Metal Box. Těžká basová kytara, středně-pomalé tempo, noisový zvuk kytary a tradičně křepčivý hlas Johna Lydona, který do často monotónního hudebního podkladu vykřikuje sžíravou kritiku establishmentu. V dobách Sex Pistols John Lydon prohlašoval, že aktuální tvorba Iggyho Popa (album The Idiot z roku 1977) mu zní jako cirkulárka, kterou on nemá... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Public 1978 Public Image Ltd - First Issue
hodnocení/rating Public Image Ltd - First Issue
0/0
recenze/hodnocení
Public 1979 Public Image Ltd - Metal Box
hodnocení/rating Public Image Ltd - Metal Box
0/0
recenze/hodnocení
Public 1981 Public Image Ltd - The Flowers of Romance
hodnocení/rating Public Image Ltd - The Flowers of Romance
0/2
recenze/hodnocení
Public 1984 Public Image Ltd - This Is What You Want... This Is What You Get
hodnocení/rating Public Image Ltd - This Is What You Want... This Is What You Get
0/1
recenze/hodnocení
Public 1986 Public Image Ltd - Album
hodnocení/rating Public Image Ltd - Album
0/0
recenze/hodnocení
Public 1987 Public Image Ltd - Happy?
hodnocení/rating Public Image Ltd - Happy?
0/0
recenze/hodnocení
Public 1989 Public Image Ltd - 9
hodnocení/rating Public Image Ltd - 9
0/0
recenze/hodnocení
Public 1992 Public Image Ltd - That Was Is Not
hodnocení/rating Public Image Ltd - That Was Is Not
0/0
recenze/hodnocení
Public 2012 Public Image Ltd - This is Pil
hodnocení/rating Public Image Ltd - This is Pil
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000