Psychedelic Ensemble, The

The Psychedelic Ensemble je vice než 30 let zkušeností v hudebním průmyslu, multi-instrumentalista známý jako Psychedelic Ensemble získal řadu ocenění, včetně více než 20 ASCAP cen a mnoha dalších. Pracoval jako umělec, skladatel a aranžér s mnoha hudebníky po celém světě.
V roce 2008 začal pracovat na svém samostatném projektu nazvaném The Psychedelic Ensemble, toto završil v roce 2009 vydáním debutového alba vydaného u Musea Records nazvaném "The Art of Madness". To bylo nominováno na nejlepší debutové album u ProgAwards, album dosáhlo vrcholu žebříčku v anketách na celém světě.
V roce 2010 vydávají druhé album "The Myth of Dying". Album je koncipované jako 9 dílná symfonie, album také dosáhlo na 29 místo na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Psychedelic 2009 Psychedelic Ensemble, The - The Art Of Madness
hodnocení/rating Psychedelic Ensemble, The - The Art Of Madness
0/3
recenze/hodnocení
Psychedelic 2010 Psychedelic Ensemble, The - The Myth of Dying
hodnocení/rating Psychedelic Ensemble, The - The Myth of Dying
0/2
recenze/hodnocení
Psychedelic 2011 Psychedelic Ensemble, The - The Dream Of The Magic Jongleur
hodnocení/rating Psychedelic Ensemble, The - The Dream Of The Magic Jongleur
0/2
recenze/hodnocení
Psychedelic 2013 Psychedelic Ensemble, The - The Tale Of The Golden King
hodnocení/rating Psychedelic Ensemble, The - The Tale Of The Golden King
0/2
recenze/hodnocení
Psychedelic 2015 Psychedelic Ensemble, The - The Sunstone
hodnocení/rating Psychedelic Ensemble, The - The Sunstone
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000