Progres 2

Progres 2 je brněnská rocková skupina hrající od roku 1968 dodnes, s přestávkami v letech 1971-77 a 1990-92.
Původně vystupovala pod názvem The Progress Organization (1968–71), v roce 1977 nahrála jednu desku pod názvem Barnodaj.
Od roku 1977 hraje již jako Progres 2, s výjimkou let 1987-90, kdy používala název Progres-Pokrok.
Spoluzakladatelem a lídrem kapely je bubeník Zdeněk Kluka, který jako jediný hudebník prošel všechna období skupiny a podílel se na všech albech.

The Progress Organization (1968–71)

Skupinu The Progress Organization spoluzaložili bubeník Zdeněk Kluka, působící dříve v jiné brněnské kapele Atlantis, a kytarista Pavel Váně, bývalý člen Synkop 61. Tito dva muzikanti... (celý článek)

 

Související kapely/osobnosti: Barnodaj | Progress Organization, The

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Progres 1980 Progres 2 - Dialog s vesmírem
hodnocení/rating Progres 2 - Dialog s vesmírem
11/20
recenze/hodnocení
Progres 1981 Progres 2 - Třetí kniha džunglí
hodnocení/rating Progres 2 - Třetí kniha džunglí
8/16
recenze/hodnocení
Progres 1984 Progres 2 - Mozek
hodnocení/rating Progres 2 - Mozek
7/11
recenze/hodnocení
Progres 1988 Progres 2 - Změna
hodnocení/rating Progres 2 - Změna
3/5
recenze/hodnocení
Progres 1993 Progres 2 - Dialog s vesmírem /live/
hodnocení/rating Progres 2 - Dialog s vesmírem /live/
5/7
recenze/hodnocení
Progres 2008 Progres 2 - Otrava krve
hodnocení/rating Progres 2 - Otrava krve
4/4
recenze/hodnocení
Progres 2008 Progres 2 - PROGRES Story 1968-2008
hodnocení/rating Progres 2 - PROGRES Story 1968-2008
0/0
recenze/hodnocení
Progres 2008 Progres 2 - PROGRES Story 1968-2008 [DVD]
hodnocení/rating Progres 2 - PROGRES Story 1968-2008 [DVD]
2/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000