Prince

Princi Rogersi Nelsonovi, pojmenovaném dle formace Prince Rogers Trio, ve které hrál jeho otec, připadl 7. červen 1958 jako datum narození. Narodil se v Minneapolis ve státě Minnesota do rodiny afroamerických jazzových muzikantů; tátovi John L. Nelsonovi a mámě Mattie Shaw. Máma zpívala a táta hrál na piano, na které také naučil hrát svého syna. Během dětství se rodiče rozhodli ukončit svazek manželský, a tak Prince začal žít s mámou a se svým nevlastním otcem Haywardem Bakerem. Jeho hudební talent se poprvé projevil v sedmi letech, kdy hrál na klávesy odposlouchané televizní znělky. Jednou z dalších událostí, která ovlivnila mladého Prince a jeho hudební vystupování, byla nepochybně návštěva koncertu Jamese Browna, kam ho vzal jeho... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Prince 1978 Prince - For You
hodnocení/rating Prince - For You
1/1
recenze/hodnocení
Prince 1979 Prince - Prince
hodnocení/rating Prince - Prince
1/1
recenze/hodnocení
Prince 1980 Prince - Dirty Mind
hodnocení/rating Prince - Dirty Mind
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1981 Prince - Controversy
hodnocení/rating Prince - Controversy
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1982 Prince - 1999
hodnocení/rating Prince - 1999
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1984 Prince - Purple Rain
hodnocení/rating Prince - Purple Rain
1/1
recenze/hodnocení
Prince 1985 Prince - Around The World In A Day
hodnocení/rating Prince - Around The World In A Day
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1986 Prince - Parade
hodnocení/rating Prince - Parade
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1987 Prince - Sing O' The Times
hodnocení/rating Prince - Sing O' The Times
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1988 Prince - Lovesexy
hodnocení/rating Prince - Lovesexy
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1989 Prince - Batman
hodnocení/rating Prince - Batman
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1990 Prince - Graffiti Bridge
hodnocení/rating Prince - Graffiti Bridge
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1991 Prince - Diamonds And Pearls
hodnocení/rating Prince - Diamonds And Pearls
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1992 Prince - Love Symbol Album
hodnocení/rating Prince - Love Symbol Album
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1994 Prince - Come
hodnocení/rating Prince - Come
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1994 Prince - The Black Album
hodnocení/rating Prince - The Black Album
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1995 Prince - The Gold Experience
hodnocení/rating Prince - The Gold Experience
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1996 Prince - Chaos And Disorder
hodnocení/rating Prince - Chaos And Disorder
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1996 Prince - Emancipation
hodnocení/rating Prince - Emancipation
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1998 Prince - Crystal Ball
hodnocení/rating Prince - Crystal Ball
0/0
recenze/hodnocení
Prince 1999 Prince - Rave Un2 The Joy Fantastic
hodnocení/rating Prince - Rave Un2 The Joy Fantastic
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2001 Prince - The Very Best Of Prince
hodnocení/rating Prince - The Very Best Of Prince
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2001 Prince - The Rainbow Children
hodnocení/rating Prince - The Rainbow Children
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2002 Prince - One Nite Alone...
hodnocení/rating Prince - One Nite Alone...
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2003 Prince - Xpectation
hodnocení/rating Prince - Xpectation
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2003 Prince - C-Note
hodnocení/rating Prince - C-Note
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2003 Prince - N.E.W.S
hodnocení/rating Prince - N.E.W.S
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2004 Prince - The Chocolate Invasion
hodnocení/rating Prince - The Chocolate Invasion
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2004 Prince - The Slaughterhouse
hodnocení/rating Prince - The Slaughterhouse
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2004 Prince - Musicology
hodnocení/rating Prince - Musicology
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2006 Prince - 3121
hodnocení/rating Prince - 3121
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2007 Prince - Planet Earth
hodnocení/rating Prince - Planet Earth
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2009 Prince - Lotusflower
hodnocení/rating Prince - Lotusflower
0/0
recenze/hodnocení
Prince 2010 Prince - 20Ten
hodnocení/rating Prince - 20Ten
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000