Primus

Všechno to začalo v roce 1984 v San Franciscu, když byskytarista Les Claypool, kytarista Todd Huth a automatický bubeník začali vystupovat jako PRIMATE. Následovala nepatrná změna názvu, živý bubeník Tim "Herb" Alexander a PRIMUS počal chrlit řadu demosnímků a hrát před neustále rostoucím a čím dál nadšenějším publikem. Huth odešel v roce 1989 a nahradil ho Larry "Ler" Lalonde, bývalý Claypoolův spoluhráč z přehlížených BLIND ILLUSION. Lalondeova zkouška ohněm přišla jen pár dnů po jeho nástupu, když hned jeho první veřejné vystoupení s kapelou bylo nahráno pro debutní album "Suck on This" (Ser na to), vydané v roce 1989 nejdřív u vlastního labelu Praw Song, o rok později pak znovu u Caroline Records. Jak popsat něco tak... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Primus 1989 Primus - Suck On This
hodnocení/rating Primus - Suck On This
0/0
recenze/hodnocení
Primus 1990 Primus - Frizzle Fry
hodnocení/rating Primus - Frizzle Fry
1/2
recenze/hodnocení
Primus 1991 Primus - Sailing the Seas of Cheese
hodnocení/rating Primus - Sailing the Seas of Cheese
0/0
recenze/hodnocení
Primus 1993 Primus - Pork Soda
hodnocení/rating Primus - Pork Soda
0/1
recenze/hodnocení
Primus 1995 Primus - Tales From the Punchbowl
hodnocení/rating Primus - Tales From the Punchbowl
0/0
recenze/hodnocení
Primus 1997 Primus - The Brown Album
hodnocení/rating Primus - The Brown Album
0/0
recenze/hodnocení
Primus 1998 Primus - Rhinoplasty
hodnocení/rating Primus - Rhinoplasty
0/0
recenze/hodnocení
Primus 1999 Primus - Antipop
hodnocení/rating Primus - Antipop
1/1
recenze/hodnocení
Primus 2003 Primus - Animals Should Not Try to Act Like People DVD
hodnocení/rating Primus - Animals Should Not Try to Act Like People DVD
0/0
recenze/hodnocení
Primus 2011 Primus - Green Naugahyde
hodnocení/rating Primus - Green Naugahyde
0/0
recenze/hodnocení
Primus 2014 Primus - Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble
hodnocení/rating Primus - Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble
0/0
recenze/hodnocení
Primus 2017 Primus - The Desaturating Seven
hodnocení/rating Primus - The Desaturating Seven
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000