Primal Fear

Primal Fear je německá power metalová a speed metalová kapela založená v říjnu 1997 zpěvákem Ralfem Scheepersem a Matem Sinnerem.

Martin4242

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Primal 1998 Primal Fear - Primal Fear
hodnocení/rating Primal Fear - Primal Fear
1/1
recenze/hodnocení
Primal 1999 Primal Fear - Jaws Of Death
hodnocení/rating Primal Fear - Jaws Of Death
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2001 Primal Fear - Nuclear Fire
hodnocení/rating Primal Fear - Nuclear Fire
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2002 Primal Fear - Black Sun
hodnocení/rating Primal Fear - Black Sun
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2004 Primal Fear - Devil's Ground
hodnocení/rating Primal Fear - Devil's Ground
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2005 Primal Fear - Seven Seals
hodnocení/rating Primal Fear - Seven Seals
0/2
recenze/hodnocení
Primal 2007 Primal Fear - New Religion
hodnocení/rating Primal Fear - New Religion
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2009 Primal Fear - 16.6 (Before The Devil Knows You´re Dead!)
hodnocení/rating Primal Fear - 16.6 (Before The Devil Knows You´re Dead!)
0/0
recenze/hodnocení
Primal 2012 Primal Fear - Unbreakable
hodnocení/rating Primal Fear - Unbreakable
1/1
recenze/hodnocení
Primal 2014 Primal Fear - Delivering the Black
hodnocení/rating Primal Fear - Delivering the Black
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000