Pride Of Lions

Pride Of Lions je americká melodic-rock/AOR kapela založená v roku 2003. Jej zakladateľom je Jim Peterik, člen (gitarista, klávesák a hlavný skladateľ) kedysi slávnych Survivor, ktorí sa zapísali do povedomia najmä hitom Eye Of The Tiger. Projekt Pride Of Lions nadväzuje na melodický rock 80-tých rokov, no zvukovo ostávajú v prítomnosti. Okrem toho, že Peterik spieva, tak sa delí významne o spev so služobne mladším Tobym Hitchcockom. A títo dvaja sú vlastne stálymi členmi kapely, keďže zostava je na iných postoch pomerne premenlivá.

Už od vydania dobre prijatého debutového albumu Pride Of Lions (2003) sú pevne pod ochranou talianskeho vydavateľstva Frontiers Records. Nasledovali ďalšie štúdiové počiny ako The Destiny Stone... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pride 2003 Pride Of Lions - Pride Of Lions
hodnocení/rating Pride Of Lions - Pride Of Lions
0/0
recenze/hodnocení
Pride 2004 Pride Of Lions - The Destiny Stone
hodnocení/rating Pride Of Lions - The Destiny Stone
0/0
recenze/hodnocení
Pride 2006 Pride Of Lions - Live In Belgium
hodnocení/rating Pride Of Lions - Live In Belgium
0/0
recenze/hodnocení
Pride 2007 Pride Of Lions - The Roaring Of Dreams
hodnocení/rating Pride Of Lions - The Roaring Of Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Pride 2012 Pride Of Lions - Immortal
hodnocení/rating Pride Of Lions - Immortal
0/0
recenze/hodnocení
Pride 2017 Pride Of Lions - Fearless
hodnocení/rating Pride Of Lions - Fearless
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000