Pretty Maids

Heavy metalovou kapelu Pretty Maids založili v roce 1981 v dánském městě Horsens kytarista Ken Hammer a zpěvák Ronnie Atkins. Své první EP vydávají PM v roce 1983, první studiové album pod názvem Red, Hot and Heavy pak přichází na svět o rok později. Tou dobou působí skupina ve složení Ronnie Atkins (zpěv), Ken Hammer (kytara), Rick Hanson (kytara), Phil Moorhead (bicí), John Darrow (baskytara) a Alan Owen (klávesy).

Po poměrně úspěšném debutu vycházejí v tříletém odstupu další alba Future World (1987) a Jump The Gun (1990). I přesto, že posledně zmíněné album produkoval baskytarista Deep Purple Roger Glover, nedokázalo se komerčně příliš prosadit, což vedlo k dočasnému rozpadu Pretty Maids. Atkins s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pretty 1983 Pretty Maids - Pretty Maids (EP)
hodnocení/rating Pretty Maids - Pretty Maids (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 1984 Pretty Maids - Red Hot and Heavy
hodnocení/rating Pretty Maids - Red Hot and Heavy
1/2
recenze/hodnocení
Pretty 1987 Pretty Maids - Future World
hodnocení/rating Pretty Maids - Future World
2/1
recenze/hodnocení
Pretty 1990 Pretty Maids - Jump the Gun
hodnocení/rating Pretty Maids - Jump the Gun
1/1
recenze/hodnocení
Pretty 1992 Pretty Maids - Sin-Decade
hodnocení/rating Pretty Maids - Sin-Decade
1/1
recenze/hodnocení
Pretty 1993 Pretty Maids - Stripped
hodnocení/rating Pretty Maids - Stripped
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 1994 Pretty Maids - Scream
hodnocení/rating Pretty Maids - Scream
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 1995 Pretty Maids - Screamin' Live
hodnocení/rating Pretty Maids - Screamin' Live
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 1997 Pretty Maids - Spooked
hodnocení/rating Pretty Maids - Spooked
1/1
recenze/hodnocení
Pretty 1998 Pretty Maids - Anything Worth Doing, Is Worth Overdoing
hodnocení/rating Pretty Maids - Anything Worth Doing, Is Worth Overdoing
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2000 Pretty Maids - Carpe Diem
hodnocení/rating Pretty Maids - Carpe Diem
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2002 Pretty Maids - Planet Panic
hodnocení/rating Pretty Maids - Planet Panic
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2003 Pretty Maids - Alive At Least
hodnocení/rating Pretty Maids - Alive At Least
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2006 Pretty Maids - Wake Up to the Real World
hodnocení/rating Pretty Maids - Wake Up to the Real World
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2010 Pretty Maids - Pandemonium
hodnocení/rating Pretty Maids - Pandemonium
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2013 Pretty Maids - Motherland
hodnocení/rating Pretty Maids - Motherland
1/2
recenze/hodnocení
Pretty 2014 Pretty Maids - Louder Than Ever
hodnocení/rating Pretty Maids - Louder Than Ever
0/0
recenze/hodnocení
Pretty 2016 Pretty Maids - Kingmaker
hodnocení/rating Pretty Maids - Kingmaker
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000