Present

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Present 1981 Present - Triskaidekaphobie
hodnocení/rating Present - Triskaidekaphobie
0/2
recenze/hodnocení
Present 1985 Present - Le Poison Qui Rend Fou
hodnocení/rating Present - Le Poison Qui Rend Fou
0/1
recenze/hodnocení
Present 1991 Present - Live!
hodnocení/rating Present - Live!
0/0
recenze/hodnocení
Present 1993 Present - C.O.D. Performance
hodnocení/rating Present - C.O.D. Performance
0/1
recenze/hodnocení
Present 1996 Present - No 6
hodnocení/rating Present - No 6
0/1
recenze/hodnocení
Present 1998 Present - Certitudes
hodnocení/rating Present - Certitudes
0/2
recenze/hodnocení
Present 2001 Present - High Infidelity
hodnocení/rating Present - High Infidelity
0/1
recenze/hodnocení
Present 2005 Present - A Great Inhumane Adventure
hodnocení/rating Present - A Great Inhumane Adventure
0/0
recenze/hodnocení
Present 2009 Present - Barbaro (Ma Non Troppo)
hodnocení/rating Present - Barbaro (Ma Non Troppo)
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000