Premiata Forneria Marconi

Premiata Forneria Marconi je jedním z tahounů italského progrocku 70. let a z této scény v zahraničí asi nejznámější. (zejména ve Spojených státech).

"Cenu vyhravší pekař Marconi" začal péct svoji hudbu až koncem roku 1970 v konkurenci tehdy již aktivních skupin jako Le Orme, nebo New Trolls. Kapela se zformovala okolo ex-členů skupiny Quelli (Mussida - kytara, zpěv; Premoli - klávesy, zpěv; Piazza - baskytara, zpěv; Di Cioccio - bicí, zpěv), ke kterým se přidal multiinstrumentalista Marco Pagani (zpěv, flétna, viola). Název vznikl podle pekařství v Brescii, dke skupina hrála.

Výrazněji se PFM... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Premiata 1972 Premiata Forneria Marconi - Storia Di Un Minuto
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Storia Di Un Minuto
4/7
recenze/hodnocení
Premiata 1972 Premiata Forneria Marconi - Per Un Amico
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Per Un Amico
9/13
recenze/hodnocení
Premiata 1973 Premiata Forneria Marconi - Photos of Ghosts
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Photos of Ghosts
3/5
recenze/hodnocení
Premiata 1974 Premiata Forneria Marconi - L'isola di niente
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - L'isola di niente
2/3
recenze/hodnocení
Premiata 1974 Premiata Forneria Marconi - The World Became the World
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - The World Became the World
1/1
recenze/hodnocení
Premiata 1974 Premiata Forneria Marconi - Cook (=PFM Live in U.S.A.)
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Cook  (=PFM Live in U.S.A.)
2/2
recenze/hodnocení
Premiata 1976 Premiata Forneria Marconi - Chocolate Kings
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Chocolate Kings
2/3
recenze/hodnocení
Premiata 1976 Premiata Forneria Marconi - PFM - The Award - Winnig Marcony / Bakery
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - The Award - Winnig Marcony / Bakery
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1976 Premiata Forneria Marconi - Prime Impressioni
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Prime Impressioni
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1977 Premiata Forneria Marconi - PFM - Antologia
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - Antologia
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1977 Premiata Forneria Marconi - Jet Lag
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Jet Lag
1/2
recenze/hodnocení
Premiata 1978 Premiata Forneria Marconi - Passpartù
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Passpartù
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1979 Premiata Forneria Marconi - Fabrizio De André in concerto – Arrangiamenti PFM
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Fabrizio De André in concerto – Arrangiamenti PFM
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1980 Premiata Forneria Marconi - Suonare Suonare
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Suonare Suonare
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1980 Premiata Forneria Marconi - Fabrizio De André in concerto – Arrangiamenti PFM, Vol. 2
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Fabrizio De André in concerto – Arrangiamenti PFM, Vol. 2
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1981 Premiata Forneria Marconi - Come Ti Va in Riva alla Città
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Come Ti Va in Riva alla Città
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1982 Premiata Forneria Marconi - Performance (PFM)
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Performance (PFM)
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1982 Premiata Forneria Marconi - PFM? PFM!
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM? PFM!
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1987 Premiata Forneria Marconi - Miss Baker
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Miss Baker
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1988 Premiata Forneria Marconi - L'album di... PFM
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - L'album di... PFM
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1993 Premiata Forneria Marconi - PFM - i grandi del rock
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - i grandi del rock
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1994 Premiata Forneria Marconi - Impressioni vent'anni dopo
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Impressioni vent'anni dopo
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1995 Premiata Forneria Marconi - P.F.M. Story
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - P.F.M. Story
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1996 Premiata Forneria Marconi - PFM - Absolutely Live 1971-1978
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - Absolutely Live 1971-1978
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1996 Premiata Forneria Marconi - PFM - The Best Of Absolutely Live 1971-1978
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - The Best Of Absolutely Live 1971-1978
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1997 Premiata Forneria Marconi - Ulisse
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Ulisse
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1998 Premiata Forneria Marconi - www.pfmpfm.it (il Best)
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - www.pfmpfm.it (il Best)
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 1998 Premiata Forneria Marconi - A Celebration Live
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - A Celebration Live
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2000 Premiata Forneria Marconi - Serendipity
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Serendipity
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2000 Premiata Forneria Marconi - Pieces From Manticore
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Pieces From Manticore
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2001 Premiata Forneria Marconi - Golden Collection
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Golden Collection
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2002 Premiata Forneria Marconi - Gli Anni Settanta
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Gli Anni Settanta
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2002 Premiata Forneria Marconi - PFM - Live In Japan
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM - Live In Japan
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2003 Premiata Forneria Marconi - (+Pagani) Piazza Del Campo
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - (+Pagani)  Piazza Del Campo
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2005 Premiata Forneria Marconi - Dracula Opera Rock
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Dracula Opera Rock
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2006 Premiata Forneria Marconi - Stati Di Immaginazione
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - Stati Di Immaginazione
0/1
recenze/hodnocení
Premiata 2007 Premiata Forneria Marconi - 35.... e un minuto
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - 35.... e un minuto
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2010 Premiata Forneria Marconi - A.D. 2010 - La buona novella (Opera apocrifa da La buona novella di Fabrizio De Andrè)
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - A.D. 2010 - La buona novella (Opera apocrifa da La buona novella di Fabrizio De Andrè)
0/0
recenze/hodnocení
Premiata 2013 Premiata Forneria Marconi - PFM In Classic: Da Mozart A Celebration
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - PFM In Classic: Da Mozart A Celebration
1/3
recenze/hodnocení
Premiata 2015 Premiata Forneria Marconi - A Ghost
hodnocení/rating Premiata Forneria Marconi - A Ghost
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000