Porcupine Tree - Octane Twisted

Porcupine Tree - Octane Twisted - tracklist alba, hodnocen?, recenze



Disc 01
01. "Occam's razor"
02. "The blind house"
03. "Great expectations"
04. "Kneel and disconnect"
05. "Drawing the line"
06. "The incident"
07. "Your unpleasant family"
08. "The yellow window of the evening train"
09. "Time flies"
10. "Degree zero of liberty"
11. "Octane twisted"
12. "The Séance"
13. "Circle of manias"
14. "I drive the hearse"

Disc 02
01. "Hatesong"
02. "Russia on ice / The pills I'm taking"
03. "Stars die"
04. "Bonnie the cat"
05. "Even less"
06. "Dislocated day"
07. "Arriving somewhere but not here"


Bass Guitar– Colin Edwin
Cameraman– Andre Shane, Blair Holmes, Eric Dorris, Nathan Batiste, Rad Dorris, Scott Cavender
Design– Carl Glover (4)
Directed By– Eric Dorris
Drums, Percussion– Gavin Harrison
Guitar, Vocals– John Wesley (3)
Lead Vocals, Guitar, Keyboards– Steven Wilson
Management– Andy Leff
Mastered By– Jon Astley
Mixed By [Final]– Steven Wilson
Mixed By [Preliminary]– Gavin Harrison
Photography By– Carl Glover (4), Claudia Hahn, Diana Nitschke, Lasse Hoile
Product Manager [Film Project Manager]– Gavin Harrison
Synthesizer, Keyboards– Richard Barbieri
Technician [Dvd Authoring]– Ben Darlow
Video Editor– Ross Bolidai
Written-By– Steven Wilson

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank


Rock Shock Hudba 2000