Pop, Iggy - Skull Ring

Pop, Iggy - Skull Ring - tracklist alba, hodnocen?, recenze



1. Little Electric Chair (feat. The Stooges)
2. Perverts in the Sun (feat. The Trolls)
3. Skull Ring (feat. The Stooges)
4. Superbabe (feat. The Trolls)
5. Loser (feat. The Stooges)
6. Private Hell (feat. Green Day)
7. Little Know It All (feat. Sum 41)
8. Whatever (feat. The Trolls)
9. Dead Rock Star (feat. The Stooges)
10. Rock Show (feat. Peaches)
11. Here Comes the Summer (feat. The Trolls)
12. Motor Inn (feat. Peaches)
13. Inferiority Complex (feat. The Trolls)
14. Supermarket (feat. Green Day)
15. 'Til Wrong Feels Right (feat. The Stooges)
16. Blood on Your Cool (feat. The Trolls)
17. Nervous Exhaustion (feat. The Trolls) [Hidden Track]


Iggy Pop (vocals)
The Stooges
Sum 41
Green Day
The Trolls.

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 1x
5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank


Rock Shock Hudba 2000