Pop, Iggy

Iggy Pop (* jako James Jewell Osterberg, Jr. 21. dubna, 1947 v Muskegonu, stát Michigan, USA) je americký punk rockový zpěvák a občasný herec.
Přestože měl jen omezený komerční uspěch, Pop je považovaný za jednoho z největších vzorů punk rocku a jeho příbuzných stylů. Někdy je také nazýván jako Kmotr Punku nebo Rockový Leguán, a je také velice proslulý svou dynamikou na podiu.

Pop byl zpěvákem kapely The Stooges z přelomu 60. a 70. let která měla velký vliv na podobu hard rocku a počátky punku (mezi fanoušky Stooges patřili i Ramones). The Stooges se neblaze proslavili svými koncerty na kterých Pop skákal z podia (tímto byl objeven tzv. "stage diving"), s hrudí... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pop, 1976 Pop, Iggy - Metallic K.O.
hodnocení/rating Pop, Iggy - Metallic K.O.
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1977 Pop, Iggy - (& James Williamson) Kill City
hodnocení/rating Pop, Iggy - (& James Williamson) Kill City
1/1
recenze/hodnocení
Pop, 1977 Pop, Iggy - The Idiot
hodnocení/rating Pop, Iggy - The Idiot
3/4
recenze/hodnocení
Pop, 1977 Pop, Iggy - Lust For Life
hodnocení/rating Pop, Iggy - Lust For Life
3/4
recenze/hodnocení
Pop, 1978 Pop, Iggy - TV Eye Live 1977
hodnocení/rating Pop, Iggy - TV Eye Live 1977
1/1
recenze/hodnocení
Pop, 1979 Pop, Iggy - New Values
hodnocení/rating Pop, Iggy - New Values
1/1
recenze/hodnocení
Pop, 1980 Pop, Iggy - Soldier
hodnocení/rating Pop, Iggy - Soldier
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1981 Pop, Iggy - Party
hodnocení/rating Pop, Iggy - Party
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1982 Pop, Iggy - Zombie Birdhouse
hodnocení/rating Pop, Iggy - Zombie Birdhouse
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1986 Pop, Iggy - Blah Blah Blah
hodnocení/rating Pop, Iggy - Blah Blah Blah
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1988 Pop, Iggy - Instinct
hodnocení/rating Pop, Iggy - Instinct
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 1990 Pop, Iggy - Brick By Brick
hodnocení/rating Pop, Iggy - Brick By Brick
0/1
recenze/hodnocení
Pop, 1993 Pop, Iggy - American Caesar
hodnocení/rating Pop, Iggy - American Caesar
0/1
recenze/hodnocení
Pop, 1996 Pop, Iggy - Naughty Little Doggie
hodnocení/rating Pop, Iggy - Naughty Little Doggie
0/2
recenze/hodnocení
Pop, 1999 Pop, Iggy - Avenue B
hodnocení/rating Pop, Iggy - Avenue B
0/1
recenze/hodnocení
Pop, 2001 Pop, Iggy - Beat Em Up
hodnocení/rating Pop, Iggy - Beat Em Up
0/2
recenze/hodnocení
Pop, 2003 Pop, Iggy - Skull Ring
hodnocení/rating Pop, Iggy - Skull Ring
0/1
recenze/hodnocení
Pop, 2005 Pop, Iggy - A Million in Prizes: The Anthology
hodnocení/rating Pop, Iggy - A Million in Prizes: The Anthology
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 2009 Pop, Iggy - Préliminaires
hodnocení/rating Pop, Iggy - Préliminaires
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 2012 Pop, Iggy - Après
hodnocení/rating Pop, Iggy - Après
0/0
recenze/hodnocení
Pop, 2016 Pop, Iggy - Post Pop Depression
hodnocení/rating Pop, Iggy - Post Pop Depression
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000