Police

THE POLICE

Marian Jaslovský, 1.10.1998,inZine
www.jaslovsky.sk

Všetko, čo urobíme, môže byť použité pre vás)
Na jeseň tohto roku mal Sting vydať svoj ďalší sólový album a ja som sa tešil, že pri tej príležitosti napíšem jeho profil. Peter Riava z Polygramu mi po príchode z Londýna definitívne potvrdil, že vydanie sa odkladá na jar. Medzitým nám však vydavateľstvo A & M pripravilo pekný darček - dlhé roky očakávanú živú platňu Police. O nej som stručne informoval čitateľov v Kankáne 7/8.

Svoj zámer aktuálne písať o Stingovi teda nemusím meniť. S tým rozdielom, že predbežne to bude profil skupiny, ktorá pre nás, tridsiatnikov, znamenala toľko, čo pre starších Cream, či... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Police 1978 Police - Outlandos d'Amour
hodnocení/rating Police - Outlandos d'Amour
2/4
recenze/hodnocení
Police 1979 Police - Reggatta de Blanc
hodnocení/rating Police - Reggatta de Blanc
1/3
recenze/hodnocení
Police 1980 Police - Zenyattà Mondatta
hodnocení/rating Police - Zenyattà Mondatta
2/5
recenze/hodnocení
Police 1981 Police - Ghost in the Machine
hodnocení/rating Police - Ghost in the Machine
1/3
recenze/hodnocení
Police 1983 Police - Synchronicity
hodnocení/rating Police - Synchronicity
2/3
recenze/hodnocení
Police 2007 Police - The Police(2 cd)
hodnocení/rating Police - The Police(2 cd)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000