Poison

Glam metalové seskupení Poison založili v roce 1984 zpěvák Bret Michaels, baskytarista Bobby Dall a bubeník Rikki Rockett. Poté, co se členové kapely přestěhovali z profesních důvodů do Los Angeles, doplnil jejich sestavu na kvarteto kytarista C. C. Deville, porazivší v konkurzu budoucího člena Guns N' Roses Slashe.

Poison byl typickou "osmdesátkovou" kapelou, sázející na chytlavé singlové hity, androgynní image a divácky přitažlivou pódiovou show. V roce 1986 podepsala skupina smlouvu s Enigma Records a vydala své první album pod názvem Look What the Cat Dragged In. Debut, obsahující hity "Talk Dirty to Me" a "I Won't Forget You," se velice slušně prodával, naplno se však Poison prosadil až svým druhým albem z roku 1988,... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Poison 1986 Poison - Look What The Cat Dragged In
hodnocení/rating Poison - Look What The Cat Dragged In
0/1
recenze/hodnocení
Poison 1988 Poison - Open Up And Say…Ahh!
hodnocení/rating Poison - Open Up And Say…Ahh!
0/0
recenze/hodnocení
Poison 1990 Poison - Flesh & Blood
hodnocení/rating Poison - Flesh & Blood
0/0
recenze/hodnocení
Poison 1991 Poison - Swallow This Live
hodnocení/rating Poison - Swallow This Live
0/0
recenze/hodnocení
Poison 1993 Poison - Native Tongue
hodnocení/rating Poison - Native Tongue
2/2
recenze/hodnocení
Poison 1996 Poison - Poison's Greatest Hits: 1986 – 1996
hodnocení/rating Poison - Poison's Greatest Hits: 1986 – 1996
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2000 Poison - Crack a Smile… and More!
hodnocení/rating Poison - Crack a Smile… and More!
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2000 Poison - Power To The People
hodnocení/rating Poison - Power To The People
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2002 Poison - Hollyweird
hodnocení/rating Poison - Hollyweird
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2003 Poison - Best of Ballads & Blues
hodnocení/rating Poison - Best of Ballads & Blues
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2006 Poison - The Best of Poison: 20 Years of Rock
hodnocení/rating Poison - The Best of Poison: 20 Years of Rock
0/0
recenze/hodnocení
Poison 2007 Poison - Poison'd!
hodnocení/rating Poison - Poison'd!
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000