Point Blank

Popredná južanská (southern rock) kapela z Memphisu s názvom Point Blank sa do povedomia zapísalal predovšetkým kvalitnou hudbou, ale aby som sa držal preukázateľných faktov, tak aj tým, že ju manažovala spoločnosť Lone Wolf Production Billa Hama, ktorá sa starala aj o ZZ Top.

Kapela vznikla v roku 1974 a debutový album jej vyšiel v roku 1976 na značke Arista. Zostavu tvorili Rusty Burns (gitara), Kim Davis (gitara), Peter Gruen (bicie), John O'Daniel (spev) a Phillip Petty (basa). Second season, čo je názov druhého albumu, vyšiel v roku 1977 v nezmenenej zostave a kapela sa medzitým stala značne koncertne aktívnou, pretože hrala hádam so všetkými južanskými veľkokapelami, ktoré v USA boli. Tretí album, Airplay, vyšiel v roku 1979 na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Point 1976 Point Blank - Point Blank
hodnocení/rating Point Blank - Point Blank
1/1
recenze/hodnocení
Point 1977 Point Blank - Second season
hodnocení/rating Point Blank - Second season
1/1
recenze/hodnocení
Point 1979 Point Blank - Airplay
hodnocení/rating Point Blank - Airplay
1/1
recenze/hodnocení
Point 1980 Point Blank - The hard way
hodnocení/rating Point Blank - The hard way
1/1
recenze/hodnocení
Point 1981 Point Blank - American Exce$$
hodnocení/rating Point Blank - American Exce$$
0/0
recenze/hodnocení
Point 1982 Point Blank - On a roll
hodnocení/rating Point Blank - On a roll
0/0
recenze/hodnocení
Point 1992 Point Blank - Cold warrior [bootleg]
hodnocení/rating Point Blank - Cold warrior [bootleg]
0/0
recenze/hodnocení
Point 2007 Point Blank - Reloaded
hodnocení/rating Point Blank - Reloaded
0/0
recenze/hodnocení
Point 2009 Point Blank - Fight on
hodnocení/rating Point Blank - Fight on
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000