Plant, Robert

Robert Anthony Plant se narodil 20. srpna roku 1948 ve městě West Bromwich, svá léta dospívání pak prožil na předměstí Birminghamu. Ve třinácti letech propadl rock 'n' rollu, jeho idolem se stal Elvis Presley. Od svých 15 let začíná vystupovat jako zpěvák v lokálních bluesových kapelách, brzy nato odchází z domova a začíná se věnovat hudbě profesionálně.

Jedním z jeho prvních působišť je kapela The Crawling King Snakes, ve které se Plant poprvé setkává s Johnem "Bonzo" Bonhamem. Po krátké spolupráci se skupinou Listen se Plant objevuje v seskupení The Band of Joy. To se však i přes poměrně slušný úspěch v roce 1968 rozpadá a Plant zůstává bez práce. To však netrvá dlouho - Robert začíná vystupovat s Alexisem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Plant, 1982 Plant, Robert - Pictures at Eleven
hodnocení/rating Plant, Robert - Pictures at Eleven
2/4
recenze/hodnocení
Plant, 1983 Plant, Robert - The Principle of Moments
hodnocení/rating Plant, Robert - The Principle of Moments
1/4
recenze/hodnocení
Plant, 1984 Plant, Robert - (The Honeydrippers) - Volume One
hodnocení/rating Plant, Robert - (The Honeydrippers) - Volume One
0/0
recenze/hodnocení
Plant, 1985 Plant, Robert - Shaken 'n' Stirred
hodnocení/rating Plant, Robert - Shaken 'n' Stirred
0/1
recenze/hodnocení
Plant, 1987 Plant, Robert - Now and Zen
hodnocení/rating Plant, Robert - Now and Zen
1/2
recenze/hodnocení
Plant, 1990 Plant, Robert - Manic Nirvana
hodnocení/rating Plant, Robert - Manic Nirvana
2/3
recenze/hodnocení
Plant, 1993 Plant, Robert - Fate of Nations
hodnocení/rating Plant, Robert - Fate of Nations
2/5
recenze/hodnocení
Plant, 1994 Plant, Robert - & Jimmy Page - No Quarter
hodnocení/rating Plant, Robert - & Jimmy Page - No Quarter
4/8
recenze/hodnocení
Plant, 1998 Plant, Robert - Jimmy Page, Robert Plant: Walking into Clarksdale
hodnocení/rating Plant, Robert - Jimmy Page, Robert Plant: Walking into Clarksdale
1/6
recenze/hodnocení
Plant, 2002 Plant, Robert - Dreamland
hodnocení/rating Plant, Robert - Dreamland
1/3
recenze/hodnocení
Plant, 2003 Plant, Robert - Sixty Six to Timbuktu
hodnocení/rating Plant, Robert - Sixty Six to Timbuktu
0/0
recenze/hodnocení
Plant, 2004 Plant, Robert - Jimmy Page Robert Plant No Quarter: Unledded (DVD)
hodnocení/rating Plant, Robert - Jimmy Page Robert Plant  No Quarter: Unledded  (DVD)
0/1
recenze/hodnocení
Plant, 2005 Plant, Robert - Mighty ReArranger
hodnocení/rating Plant, Robert - Mighty ReArranger
0/3
recenze/hodnocení
Plant, 2006 Plant, Robert - Nine Lives
hodnocení/rating Plant, Robert - Nine Lives
0/1
recenze/hodnocení
Plant, 2006 Plant, Robert - Robert Plant & The Strange Sensation (DVD)
hodnocení/rating Plant, Robert - Robert Plant & The Strange Sensation  (DVD)
1/2
recenze/hodnocení
Plant, 2007 Plant, Robert - Raising Sand (Robert Plant/Alison Krauss)
hodnocení/rating Plant, Robert - Raising Sand (Robert Plant/Alison Krauss)
3/5
recenze/hodnocení
Plant, 2010 Plant, Robert - Band Of Joy
hodnocení/rating Plant, Robert - Band Of Joy
4/8
recenze/hodnocení
Plant, 2014 Plant, Robert - Lullaby... and the Ceaseless Roar
hodnocení/rating Plant, Robert - Lullaby... and the Ceaseless Roar
2/6
recenze/hodnocení
Plant, 2017 Plant, Robert - Carry Fire
hodnocení/rating Plant, Robert - Carry Fire
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000