Pineapple Thief

Pineapple Thief, progresivní indie rockovou kapelu ze Somersetu, Velké Británie, začal jako svou hudební vizi Bruce Soord.

Soord nastartoval kapelu jako odbytiště pro svou hudební tvorbu již v roce 1999. Až do roku 2002 byl ve své 'skupině' sám. Bruce vydal debut Abducting The Unicorn ve studiu Cyclops records - to způsobilo dostatek zájmu, aby kapela pokračovala v tvorbě a vytvořila se kolem ní malá, ale fanatická fanouškovská základna. Díky podpoře fanoušků se Bruce vrátil do studia (Dining Room studios)k práci na druhé, o mnoho průlomové desce 137.

Během tohoto období začalo několik hlavních vydavatelů projevovat zájem, což bylo způsobeno zpožděním ve vydání, které přišlo více než dva roky poté co... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pineapple 1999 Pineapple Thief - Abducting The Unicorn
hodnocení/rating Pineapple Thief - Abducting The Unicorn
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2002 Pineapple Thief - 137
hodnocení/rating Pineapple Thief - 137
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2003 Pineapple Thief - Variations On A Dream
hodnocení/rating Pineapple Thief - Variations On A Dream
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2005 Pineapple Thief - 10 Stories Down
hodnocení/rating Pineapple Thief - 10 Stories Down
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2005 Pineapple Thief - 12 Stories Down
hodnocení/rating Pineapple Thief - 12 Stories Down
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2006 Pineapple Thief - Little Man
hodnocení/rating Pineapple Thief - Little Man
0/2
recenze/hodnocení
Pineapple 2007 Pineapple Thief - What We Have Sown
hodnocení/rating Pineapple Thief - What We Have Sown
0/1
recenze/hodnocení
Pineapple 2008 Pineapple Thief - Tightly Unwound
hodnocení/rating Pineapple Thief - Tightly Unwound
0/1
recenze/hodnocení
Pineapple 2009 Pineapple Thief - 3000 Days
hodnocení/rating Pineapple Thief - 3000 Days
0/0
recenze/hodnocení
Pineapple 2010 Pineapple Thief - Someone Here Is Missing
hodnocení/rating Pineapple Thief - Someone Here Is Missing
0/2
recenze/hodnocení
Pineapple 2012 Pineapple Thief - All The Wars
hodnocení/rating Pineapple Thief - All The Wars
0/1
recenze/hodnocení
Pineapple 2014 Pineapple Thief - Magnolia
hodnocení/rating Pineapple Thief - Magnolia
2/6
recenze/hodnocení
Pineapple 2016 Pineapple Thief - Your Wilderness
hodnocení/rating Pineapple Thief - Your Wilderness
2/6
recenze/hodnocení
Pineapple 2018 Pineapple Thief - Dissolution
hodnocení/rating Pineapple Thief - Dissolution
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000