Phillips, Simon

Simon Phillips (nar. 1957) je bubeník a skladateľ pochádzajúci z Veľkej Británie. Je známy predovšetkým ako prominentný štúdiový bubeník, podieľal sa na obrovskom množstve albumov, a figuroval taktiež aj na rôznych hudobných projektoch. Phillips začal hrávať profesionálne ako 12-ročný v otcovej kapele Dixieland. Dostal sa neskôr do popredia vďaka albumu 801 Live (1976) od Phila Manzanera a Briana Ena. V skupine Judas Priest nahradil bubeníka Alana Moorea a nahral s nimi dosku Sin After Sin (1977). V roku 1980 sa podieľal aj na debute The Michael Schenker Group od Michaela Schenkera, bývalého gitaristu anglickej kapely UFO.

Pokračoval ďalej ako štúdiový muzikant alebo aj na živých vystúpeniach rôznych umelcov a skupín. Spolupracoval s... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Phillips, 1988 Phillips, Simon - Protocol (EP)
hodnocení/rating Phillips, Simon - Protocol (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 1992 Phillips, Simon - Force Majeure (live)
hodnocení/rating Phillips, Simon - Force Majeure (live)
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 1995 Phillips, Simon - Symbiosis
hodnocení/rating Phillips, Simon - Symbiosis
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 1997 Phillips, Simon - Another Lifetime
hodnocení/rating Phillips, Simon - Another Lifetime
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 1999 Phillips, Simon - Out Of The Blue (live)
hodnocení/rating Phillips, Simon - Out Of The Blue (live)
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 2000 Phillips, Simon - Vantage Point (Simon Phillips & Jeff Babko)
hodnocení/rating Phillips, Simon - Vantage Point (Simon Phillips & Jeff Babko)
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 2009 Phillips, Simon - Live (PSP - Simon Phillips, Philippe Saisse, Pino Palladino)
hodnocení/rating Phillips, Simon - Live (PSP - Simon Phillips, Philippe Saisse, Pino Palladino)
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 2013 Phillips, Simon - Protocol II
hodnocení/rating Phillips, Simon - Protocol II
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 2015 Phillips, Simon - Protocol III
hodnocení/rating Phillips, Simon - Protocol III
0/0
recenze/hodnocení
Phillips, 2017 Phillips, Simon - Protocol 4
hodnocení/rating Phillips, Simon - Protocol 4
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000