Phew

Japonská avantgardní vokalistka Hiromi Moritani, která si říká Phew nastartovala svoji kariéru v legentární punkové skupině Aunt Sally. V roce 1980 spolupracovala Ryuichi Sakamoto na singlu Shukyoku. V roce 1981 vytvořila s členy skupiny Can album pojmenované Phew. Příležitostně nahrávala s členy skupin Deutsch Amerikanische Freundschaft a Einsturzende Neubauten. Následně vytvořila dvě alba s Antony Fierem a Billem Laswellem. Aktuálně je aktivní v projektech Novo Tono, Phew Unit a v duu s Seiichi Yamamotem.

Čerpáno z discogs.com a vlastních zdrojů

zdenek2512 09/2014

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Phew 1981 Phew - Phew
hodnocení/rating Phew - Phew
0/0
recenze/hodnocení
Phew 1987 Phew - View
hodnocení/rating Phew - View
0/0
recenze/hodnocení
Phew 1992 Phew - Our Likeness
hodnocení/rating Phew - Our Likeness
0/0
recenze/hodnocení
Phew 1995 Phew - 秘密のナイフ (Himitsu No Knife)
hodnocení/rating Phew - 秘密のナイフ (Himitsu No Knife)
0/0
recenze/hodnocení
Phew 1998 Phew - Shi-a-wa-se No Su-mi-ka
hodnocení/rating Phew - Shi-a-wa-se No Su-mi-ka
0/0
recenze/hodnocení
Phew 2009 Phew - Phew X Bikke
hodnocení/rating Phew - Phew X Bikke
0/0
recenze/hodnocení
Phew 2010 Phew - Five Finger Discount
hodnocení/rating Phew - Five Finger Discount
0/0
recenze/hodnocení
Phew 2011 Phew - Radium Girls
hodnocení/rating Phew - Radium Girls
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000