Petr Novák & George and Beatovens

George And Beatovens byla pražská bigbítová skupina šedesátých let, jejíž jméno je spojeno se zpěvákem a skladatelem Petrem Novákem. Původně vznikla jako odpověď na Beatles a zanikla odchodem členů skupiny na vojnu. Po Novákově působení ve Flamengu, kam se "natlačilo" hodně sólových zpěváků, dochází ke znovuobnovení skupiny, která však prošla ještě dalšími personálními a stylovými proměnami. V jejich řadách působil i kytarista Zdeněk Juračka, varhaník Miroslav Helcl a během finského turné jako kytarista a druhý zpěvák i Vladimír Mišík (!). Petr Novák byl velký bigbítový lyrik, který se dočkal značné popularity. V r. 1967 jeho skladba Klaunova zpověď zabodovala na Bratislavské lyře a před prvním albem se úspěšně... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Petr 1970 Petr Novák & George and Beatovens - Kolotoč svět
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Kolotoč svět
2/2
recenze/hodnocení
Petr 1970 Petr Novák & George and Beatovens - Modlitba za lásku
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Modlitba za lásku
1/2
recenze/hodnocení
Petr 1972 Petr Novák & George and Beatovens - Ve jménu lásky
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Ve jménu lásky
2/2
recenze/hodnocení
Petr 1975 Petr Novák & George and Beatovens - Kráska a zvíře
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Kráska a zvíře
2/4
recenze/hodnocení
Petr 1980 Petr Novák & George and Beatovens - Co je to láska
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Co je to láska
0/0
recenze/hodnocení
Petr 1982 Petr Novák & George and Beatovens - Sladké trápení
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Sladké trápení
0/0
recenze/hodnocení
Petr 1983 Petr Novák & George and Beatovens - Ahoj, tvůj Petr
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Ahoj, tvůj Petr
0/0
recenze/hodnocení
Petr 1984 Petr Novák & George and Beatovens - The Greatest hits
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - The Greatest hits
3/3
recenze/hodnocení
Petr 1985 Petr Novák & George and Beatovens - Zpověď
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Zpověď
1/1
recenze/hodnocení
Petr 1990 Petr Novák & George and Beatovens - Memento
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Memento
2/3
recenze/hodnocení
Petr 1992 Petr Novák & George and Beatovens - Live
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Live
0/0
recenze/hodnocení
Petr 1996 Petr Novák & George and Beatovens - Dávné sliby
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Dávné sliby
0/0
recenze/hodnocení
Petr 1996 Petr Novák & George and Beatovens - Náhrobní kámen a jiné singly 1967-69
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Náhrobní kámen a jiné singly 1967-69
1/1
recenze/hodnocení
Petr 2005 Petr Novák & George and Beatovens - Petr Novák - Klaunova zpověď
hodnocení/rating Petr Novák & George and Beatovens - Petr Novák - Klaunova zpověď
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000