Peter Green Splinter Group

Peter Green - legendární bluesový kytarista, který patří do významné líhně uznávaných kytaristů Mayallových Bluesbreakers, založil v r. 1967 slavné Fleetwood Mac, ze kterých koncem šedesátých let odešel.
V sedmdesátých letech byl ze zdravotních důvodů v útlumu, žil v USA v náboženské sektě nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl legendární kytarista, zpěvák a skladatel vrátiz na hudební scénu. Zcela nečekaně se přihlásil koncem sedmdesátých let a začal vydávat alba podepsaná jeho jménem. Některá lze považovat za vynikající, jiná za zajímavá a některá za nepochopená.
Koncem devadesátých let se nechal přescědčit svým dlouholetým... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Peter 1997 Peter Green Splinter Group - Peter Green Splinter Group
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Peter Green Splinter Group
0/0
recenze/hodnocení
Peter 1998 Peter Green Splinter Group - The Robert Johnson songbook
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - The Robert Johnson songbook
0/0
recenze/hodnocení
Peter 1999 Peter Green Splinter Group - Destiny Road
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Destiny Road
1/1
recenze/hodnocení
Peter 2000 Peter Green Splinter Group - Hot foot powder
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Hot foot powder
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2001 Peter Green Splinter Group - Soho Live at Ronnie Scott's
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Soho Live at Ronnie Scott's
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2001 Peter Green Splinter Group - Time Traders
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Time Traders
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2001 Peter Green Splinter Group - Blues Don't Change
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Blues Don't Change
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2002 Peter Green Splinter Group - Peter Plays the Blues
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Peter Plays the Blues
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2003 Peter Green Splinter Group - Reaching the Cold 100
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - Reaching the Cold 100
0/0
recenze/hodnocení
Peter 2008 Peter Green Splinter Group - The Robert Johnson Songbook [Peter Green with Nigel Watson]
hodnocení/rating Peter Green Splinter Group - The Robert Johnson Songbook [Peter Green with Nigel Watson]
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000