Pestilence

Pestilence je holandská kapela založená v roku 1986. Počas celej ich existencie je vedúcou osobnosťou gitarista, spevák a hlavný skladateľ Patrick Mameli. Dlhodobo v nej pôsobil gitarista Patrick Uterwijk a príležitostne s nimi nahrával aj basák Tony Choy (Cynic, Atheist). Ich štýl by sa dal označiť ako technický death-metal, ale na začiatku 90-tých rokov zakomponovali do aranžmánov aj prvky fusion a progresívneho metalu. Pestilence spoločne s kapelami ako Death, Atheist a Cynic patria medzi najvýznamnejších predstaviteľov progresívneho death-metalu.

Debutovali už v roku 1988 s nahrávkou Malleus Maleficarum, ktorá ešte bola zvukovo poplatná dobe a silným elementom v nej sú aj thrash-metalové riffy a rytmika. Oveľa pozitívnejšie je... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Pestilence 1988 Pestilence - Malleus Maleficarum
hodnocení/rating Pestilence - Malleus Maleficarum
0/0
recenze/hodnocení
Pestilence 1989 Pestilence - Consuming Impulse
hodnocení/rating Pestilence - Consuming Impulse
0/0
recenze/hodnocení
Pestilence 1991 Pestilence - Testimony Of The Ancients
hodnocení/rating Pestilence - Testimony Of The Ancients
1/1
recenze/hodnocení
Pestilence 1993 Pestilence - Spheres
hodnocení/rating Pestilence - Spheres
1/1
recenze/hodnocení
Pestilence 2009 Pestilence - Resurrection Macabre
hodnocení/rating Pestilence - Resurrection Macabre
0/0
recenze/hodnocení
Pestilence 2011 Pestilence - Doctrine
hodnocení/rating Pestilence - Doctrine
0/0
recenze/hodnocení
Pestilence 2013 Pestilence - Obsideo
hodnocení/rating Pestilence - Obsideo
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000